Gravid?

forumspørgsmål

Gravid?

forumspørgsmål af
Merle
13 år
Oprettet 5 år 7 måneder siden

Hej.
Jeg er bange for, at jeg er blevet gravid.. Jeg har ikke haft sex endnu, men min menstruations app siger det er 50 dage siden, jeg sidst havde mens.. enten har jeg glemt at skrive det ind, sidst jeg havde det, eller ogdå er jeg gravid. Jeg skrev jo før, at jeg ikke har haft sex, men min kæreste og jeg har prøvet mange gange, hvor det ikke er lykkedes, fordi han er meget stor.. Alle gange har været med kondom. Jeg har da også fået finger og givet ham hj.. Men jeg er så bange for at jeg blevet gravid! Gider ikke gå at være nervøs, og jeg tør ikke tage en graviditetstest..
Plz hjælp mig!

Kommentarer

Jeg tror ikke du er gravid. Det er meget normalt at menstruation kan være meget ustabil de første år. Og hvis han slet ikke har været oppe i dig, og han havde kondom på så er det nok ikke sandsynligt. Men altså, for en sikkerheds skyld skal du da tage en test. Få det nu bare gjort. Bare tag dig sammen og køb en test. Hvis du er gravid bliver det jo kun værre af at du venter. Det lyder hårdt men det er kærligt ment. Bare gør det for din egen skyld

173

Hvis du tror du er gravid, køb en test, for hvis det nu viser sig at du tilfældigvis er blevet gravid af beskyttet sex, så skal du have nogle specielle penge for at slippe af med barnet, hvis du gerne vil have ubeskyttet sex eller bare vil være sikker om alle omstændigheder, så tag en p-pille eller få sat en p-pille ind i din arm, eller få dig eventuelt en læge som kan give dig en sprøjte mod gravititet, for nu er der intet du skal bekymre dig om.

193

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program