Røvbilleder

forumspørgsmål

Røvbilleder

forumspørgsmål af
Nanna
15 år
Oprettet 5 år 7 måneder siden

Hej. Jeg har lidt noget kørende med en fyr og jeg kunne godt tænke mig at sende røvbilleder til ham for at vise interesse og alt det der. Jeg vil bare ikke have at han tænker at jeg gør det til alle og at han ikke er speciel. Føler også det er lidt underligt hvis han ikke har spurgt om det... hvad tænker I?

Kommentarer

Lad for Guds skyld være. Hvis han virkelig skal se din røv. Så lad ham da for faen se den i virkeligheden! Lær ham at kende og se om han i det hele taget er det værd. Plus du kan aldrig bide dig sikker med de nøgenbilleder der! Vær fornuftig!

372

Han har set den i virkeligheden 2 gange

366

nej bare nej du vil fortryde og i sidste ende vil han kun misbruge dine billeder

393

Jeg er helt enig med de andre. Jeg ville aldrig selv gøre det. Du ved ikke hvad der sker med billederne. Hvis jeg føler noget for en dreng viser jeg ham min bare røv i virkeligheden. Det er også meget rarere, for der får man respons med det samme. Så det synes jeg du skal blive ved med - glem det med billederne. Jeg er 15

334

Hvis du stoler nok på ham. Og ved at han er virkelig. Så gør det, bare ikke tage dit ansigt med på billedet. Og send det kun på Snapchat. Hvis han tager screenshot snak med dine forældre og så skriv til ham at det ikke er ok. hvis han ikke ville slette kontakt politiet. Men det ender ik så tit så langt ud. Hvis du kan lide ham så hvorfor ik? Det er slet ikke alle drenge der gør sådan noget som alle de andre her i kommentarfeltet tror.

 

108

Hvis du gerne vil sende ham et billede af din røv, så syntes jeg endte du skal lade ham spørger eller snakke med ham om det, altså hvor du kommer lidt ind på det og ser om han så spørger dig, ved fx at spørger ind til om han har fået nogen før osv, det hjalp for mig da jeg havde det som dig.

70

Har været ude for noget lignede bare hvor han spurgte om det så sendte jeg et billede med bukser på så svarede han lad mig se dig nøgen din lille frække b!tch jeg gjorde som han sagde og bagefter tog han screen shot og sendte det til vires klasse gruppe og blev moppet i lang tid og kaldt for mange frimme ting så hver 110% sikker på at du vil sende ellers så syndes jeg at du skal lade vær:/

53

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program