Gruppechatten er tilbage!

blogindlæg

Gruppechatten er tilbage!

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 5 år 7 måneder siden

Kære alle!

Så er det tid! Tid til at komme tilbage til hverdagen, at komme ned på jorden igen, og med hverdag følger også den ugentlige Gruppechat på Cyberhus! Og vi GLÆDER os så meget til at se jer alle sammen igen efter en lang sommerferie uden gruppechatten. Som noget helt særligt, kommer både rådgiver Signe og jeg til at være rådgivere denne gang, og vi håber at se en hel masse dejlige unge! 

Hvad skal der ske nu? 

Sommerferien er slut, og de fleste er på vej tilbage til dagligdagen med skole, arbejde og hvad end hverdagen nu indebærer. For nogle er sommerferien en pause, den kan næsten føles som om, man lever et helt andet liv, fordi dagene pludselig ser andereledes ud. For andre er sommerferien ikke så anderledes end alle andre dage. Nogle kan godt lide det afbræk, sommerferien kan være, nogle har brug for, at der sker noget, mens andre har det bedst med rutiner. Fordi at sommerferien for mange er en pause fra hverdagen, kan den også fungere som et mellemstadie efter noget er sluttet, og inden noget nyt starter. Men hvad skal der ske nu? Hvor er I henne i jeres liv og tilværelse lige nu? Det vil vi gerne høre en masse om på torsdag, ligesom vi også meget gerne vil høre om, hvad I mon har lavet i løbet af sommeren. 

Vi ses på torsdag kl. 18 i gruppechatten! Vi glæder os! :) 

Kærlige hilsner

Rådgiver Signe og rådgiver Sophie

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Kommentarer

Hvad er gruppechat

376

Kære Nora

Gruppechatten er et digitalt rum hvor der er plads til cirka 10 unge på samme tid, og hvor der så sidder en eller to rådgivere med. Så kan man dele sine oplevelser med andre unge, og høre om hvad der fylder for dem. Det plejer at være rigtig hyggeligt, og du er meget velkommen. Gruppechatten er åben i aften kl.18-21.

Kærlig hilsen 

Rådgiver Signe

433

Når okay

419

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program