er jeg underlig

brevkassespørgsmål

er jeg underlig

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 5 år 7 måneder siden

Er jeg underlig nogen gange når jeg er liderlig lugter jeg til min bonus søsters underbukser er det underligt

Svar: 

Hej med dig

Det er meget normalt at man er nysgerrig på hvordan ting lugter, og at man kan nogle særlige lyster når man er liderlig. Når det så er sagt, så kan det godt virke mærkeligt på andre at du får lyst til at snuse til underbukser, og jeg tænker heller ikke at din bonus-søster ville synes at det var særligt fedt, hvis hun vidste det. Mest af alt fordi underbukser er en meget privat ting, og de fleste vil ikke have lyst til at lugte til andres underbukser. 

Du skriver ikke noget om at du tænder på din bonus-søster eller lignende, og derfor vil jeg holde mig til dit spørgsmål. Du er ikke underlig, og det er normalt at man kan have lyst til forskellige ting når man er liderlig. Men jeg vil foreslå dig at holde det som en privat sag, fordi der ikke er særlig mange andre som deler den lyst, og de kan have svært ved at forstå hvorfor du har lyst til det. Måske vil de endda også synes at du er underlig. 

Lyst, liderlighed og seksualitet er rigtig ofte en privat ting som er meget forskellig fra person til person. Nogle gange kan man ikke helt styre hvad man får lyst til, men du kan godt styre hvordan du vælger at handle på det. 

Jeg håber du kan bruge mit svar.

Venlige hilsner,

Signe

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program