Hvad er det?

brevkassespørgsmål

Hvad er det?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 5 år 8 måneder siden

Hej Jeg har i en lang periode opdaget noget i mine trusser.. jeg er 14 år, og har ALDRIG haft mens. Så ved ikke om det er udflåd? Nogengange er der noget Hvidt i mine trusser, og andre gange er det kun vådt/fugtigt.. det er VILDT ubehageligt! Jeg overvejer at tage trusseindlæg i, pga. det er som sagt vildt ubehageligt, og har hørt det skulle hjælpe? Men her er mit spørgsmål: Har i et svar på hvad det kan være..?

Svar: 

Kære 14 årlige pige. 

Mange tak for dit spørgsmål til brevkassen. Umiddelbart når jeg hører om dine beskrivelser, så lyder det meget normal og ufarligt. Som du selv nævner så lyder det som udflåd du har fået. Det er der rigtig mange kvinder der har og lever med dagligt, og her ville et lille trusseindlæg være en god ide. 

Du skal lægge mærke til om din udflåd begynder at lugte anderledes eller at der kommer klumper i den eller den skifter farve. Samt skal du også være opmærksom på kløe eller svie forneden, det kan f.eks. være tegn på svampe infektion. Hvis nogle af disse symptomer kommer vil det være bedst at gå til din egen læge og lige blive undersøgt. 

Jeg håber det hjalp og var svar nok, og for nu lyder dine symptomer mest som helt almindelig udflåd. 

Mvh læge Julie

JulieBs billede
Julie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program