Hvad er jeg

forumspørgsmål

Hvad er jeg

forumspørgsmål af
Mulle
12 år
Oprettet 5 år 7 måneder siden

Hej. Jeg er en pige på 12 der er meget forvirret over hvad jeg er for jeg kan måske lide begge køn men hvad hedder det så??? Plz hjælp mig er så forvirret over alle de ting man kan være.

Kommentarer

Hejsa, der er så mange termer og det er i bund og grund lidt ligegyldigt synes jeg, man er hvad man er.
Mange piger oplever at de bliver forelskede i deres veninder i den tidlige teenagealder (og drenge deres venner) uden at de bliver ved med at være tiltrukket af samme køn når de bliver voksne.
Men det kan nemt være at du er til begge køn og det også fint.
Biseksuel er når man er til mænd og kvinder og panseksuel (pan betyder alle på græsk) er et lidt mere moderne term som siger at man er til alle køn - også folk som ikke identifiserer sig som mand eller kvinde.

637

Mange tak for svar det giver mere mening nu prøver stadig at finde ud af om jeg er til begge men har altid tænkt går det ik med drenge så prøv med piger (og omvendt hvis du er en dreng):P

616

Kan sagtens forstå du er forvirret. Jeg er 14 og også meget usikker. Jeg tror nok mest jeg er til drenge, men jeg har været sammen med en veninde. Jeg gjorde det nok fordi det føltes trygt og jeg er nok lidt bange for at være sammen med en dreng. Det kan gøre ondt, man kan blive gravid og alting. Det var ikke spor akavet eller klamt og være sammen med en pige. Det var i forbindelse med en soveaftale - vi tilfredsstillede hinanden og det var hyggeligt og dejligt. Så jeg synes da bare du skal eksperimentere

636

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program