Krisdomen er dum bliv islam

forumspørgsmål

Krisdomen er dum bliv islam

forumspørgsmål af
Mohammed
12 år
Oprettet 5 år 7 måneder siden

Min navn er Mohammed og jæg syns at krisdomen er dum og give nol miengen islam give mer miengen kvinder for dæ mega bere mennesker tror at islam slår kvinde USA og Danmark betale terriosterer til at få folk til at troo at vi er ond krutønde bliv betal af Helle torning Smith og 911 bliv betal USA Gud fins ike i krisdomen kun i islam slut jær til hos nu for bere Danmark

Kommentarer

Hallo folk må have den tro de har og kristendommen rr ik dum! Så ikke vær sådan! Og det er meningen man skal stille spm’s det er lidt respektløst!

476

Gud findes også i kristendommen. Kvinder bliver behandlet som lort nede i Iran eller hvad nu de lande hedder de bliver pisket, slået og en masse andre forfærdelige ting. Danmark/Helle Thorning Smith og USA betaler sku da ingen terrorister til at terrorisere deres eget land. Ifølge jeres regilion gemmer satan sig vist oppe i næsen om natten. Danmark bliver ikke bedre af at ændre på kommer Danmark sikkert til at hedde الدنمارك

496

Jeg tror du blander tingene lidt sammen der. Kristendom er lige så rigtig eller forkert som Islam. Bare fordi den ikke giver mening for dig, kan den jo give mening for andre. Alle religioner er som udgangspunkt skabt for at gøre mennesker godt. Det er de mennesker der bruger religion forkert den er gal med. Og dem er der desværre masser af indenfor alle religioner. Lad være med at blande religion og terrorisme sammen. Det har intet med hinanden at gøre. Det er kun magtsyge mennesker, der skjuler sig bag religion der vil have det til at se sådan ud

495

Dig der max, ærligt synes jeg du skal lukke røret, for her er det dig der er respektløs. Det er kun få der bliver slået nede i Iran, og mænd bliver lige så meget som kvinder, da det kun er pga. Krig de bliver pisket osv. Du har ingen respekt overfor den muslimske tro og det er især ikke noget du skal vise her. Du kan lige så godt tegne allah of påstå at det fordi at du har ytringsfrihed. Tag dig sammen!!

488

Du skal gøre dig fortjent til respekt, du for ikke noget ud af at forlange det af andre mennesker, andet at de nok bliver sure på dig.
Jeg kunne ikke lade være med at grine at dette indlæg, fordi dette er hvad religion gør ved folk. Max har ret til at sige at hvad han gjorde, og du må gerne blive fornærmet, men det at du bliver fornærmet betyder ikke noget i det store hele.
Personligt synes jeg at religion skulle anses for at være en hobby og ikke mere. Religion giver ikke noget til samfundet eller verdenen som helhed, som er unikt og positivt, som "almindelige midler" (for eksempel psykologi hjælp, medicin, endda familie m.m) ikke kan gøre allerede eller endda gøre bedre.
Du siger at mere eller mindre alt hvad Max sagde er forkert, og derfor er han respektløs over for din måde at opfatte verdenen på. Du modbeviser intet selv, du siger bare at han tager fejl, og derfor skulle han have tabt argumentet. Jeg vil gerne se nogle kilder for hvorfor han tager fejl, for jeg tror ikke på dig.
Max, eller nogen anden, skal ikke respektere noget som de ikke har respekt for, selvom det nok gør det hele lidt nemmere for alle parter, og Max må sige hans mening ligesom du må sige din, så længe at det ikke opfordre til vold eller anden destruktiv adfærd. Og det at du ikke kan lide hvad Max siger, gør dig ikke "bedre" end han eller giver dig ikke retten til at forlange at Max skal "lukke røret" fordi han er "respektløs" overfor din specifikke måde at se irrationelt på verdenen på. Og for at besvare det også, han har fuldt ud ret til at lave en tegneseriefigur og kalde den "Allah" og få denne figur til at gøre skøre ting, det kaldes parodi, hvilket er skrevet i den Danske lovgivning som en acceptabelt måde at udtrykke sig selv på. Selvfølgelig er det mere nuanceret end det, men udmiddelbart har han ret til det, også selvom du bliver fornærmet over det.

472

Nu har jeg ikke rigtigt læst hele din kommentar, da jeg ikke ser nogen grund til at bruge tid på det. Jeg har aldrig sagt at han er forkert, jeg har bare sagt at det på ingen måde var nødvendigt at kommenterer negativt på den islamiske tro. Det er DIN holdning at religion ikke gavner verdenen det er ikke en fact, så jeg synes allerede der at du burde få styr på dit sh*t! For det andet er det bare uhøfligt af en på 22 kommenterer OG BLANDER SIG i en kommentar skrevet af en 14 årig! Det er i sig selv forkert at du blander dig i en konflikt du fra starten af ikke var indblandet i, men det at du også er 22 og prøver at nedgøre en 14 årig for at stå frem for sin religion og prøver at nedgører religion i sig selv er forkert i alle universets mulige måder! Du har INGEN ret til at stå og prøve og få en 14 årig til at føle sig forkert i sin religion, fordi at du har den holdning at religion er irrelevant for verdenen. Klap kagen og lad vær' med at kommenterer negativt på en 14 årig!

483

"Nu har jeg ikke rigtigt læst hele din kommentar, da jeg ikke ser nogen grund til at bruge tid på det." - Nej det er tydeligt at se. Men du har ikke noget imod at diskutere med mig, selvom du selv indrømmer at du ikke har anelse om hvad du svare på, fordi du ikke gad læse det hele.

"Jeg har aldrig sagt at han er forkert, jeg har bare sagt at det på ingen måde var nødvendigt at kommenterer negativt på den islamiske tro." - Hvilket er en modsigelse i sig selv. Du siger at det er forkert af ham at kommenterer negativt på hvad du tror på. Hvilket han har fuld ret til, på samme måde du har ret til at sige kritiserer noget du ikke synes om.

"Det er DIN holdning at religion ikke gavner verdenen det er ikke en fact, så jeg synes allerede der at du burde få styr på dit sh*t! " Derfor startede jeg det afsnit med "Personligt synes jeg at..." for at sige at dette var min personlige mening. Jeg har ikke sagt at det var et 'fact' på noget tidspunkt, eller endda at jeg havde ret eller var bedre end dig, kun at det var min mening, som jeg har al ret til at dele på et åbent forum som dette.

"For det andet er det bare uhøfligt af en på 22 kommenterer OG BLANDER SIG i en kommentar skrevet af en 14 årig!" - Som sagt, dette er et åbent forum, jeg må blande mig i hvad jeg vil, uanset om du synes jeg har ret til det eller ej. Jeg prøver ikke på at være ond ved nogen, jeg siger bare min mening. Min alder er irrelevant, siden igen, dette er et åbent forum for en aldersgruppe jeg tilhører. Og for øvrigt, jeg havde ingen anelse om din alder før du nævnte den i den besked, ikke at det gør nogen forskel, men vil stadigvæk påpege det.

"Det er i sig selv forkert at du blander dig i en konflikt du fra starten af ikke var indblandet i, men det at du også er 22 og prøver at nedgøre en 14 årig for at stå frem for sin religion og prøver at nedgører religion i sig selv er forkert i alle universets mulige måder!" - Det at du synes at jeg ikke skal blande mig er dit syn på det, men det gør ikke at du har ret nødvendigvis. Og igen, din og min egen alder er irrelevant i denne forbindelse. Og jeg har ret til at kritisere religion, som jeg forklarede før. At du synes at jeg "nedgøre" den, er din holding og dit problem, ikke mit.

"Du har INGEN ret til at stå og prøve og få en 14 årig til at føle sig forkert i sin religion, fordi at du har den holdning at religion er irrelevant for verdenen. Klap kagen og lad vær' med at kommenterer negativt på en 14 årig!" - Alt hvad jeg har gjort, er det samme som du gør nu, at sige sin mening. Jeg har ikke prøvet på at nedgøre nogen, og hvis du synes det eller er fornærmet over noget jeg har skrevet, så er det din opgave at håndtere det og ellers modbevise hvad jeg sagde. Og ikke bare "Du tager fejl, for jeg har ret" det fungerer ikke sådan i den virkelige verden. Og for at være helt ærlig, din form for opførsel som du har udvist i dine beskeder, er en stor faktor i hvorfor jeg ikke synes religion er en god ting.

537

OG FORRESTEN!! Nej han har IKKE ret til at tegne allah da det er sygt krænkende overfor den islamske tro! Og ikke nok med det så er det fuldt ud bare at hentyde til at islam bare er noget fjollet lort! Hvordan vil i kristne have det hvis vi tegnede Jesus og et kors og trampede på det? Det kan godt være at han har ytringsfrihed i dk, MEN der går og er stadig en grænse for ytringsfriheden, for når det begynder at indgå krænkende indhold indenfor religion går grænsen og man må også selv kende til grænsen og hvornår man har noget til det punkt var man er gået langt over sen tilladte streg!!! For ellers er man godt nok hjernedød!

513

Igen, det er din mening. Jeg vil ikke give dig ret i hvad du siger, fordi jeg synes det lyder fjollet. Jeg har virkelig ikke overskud til at gå i dybten med hvorfor jeg synes det, da du i dine andre beskeder ikke har vist nogen vilje til at ville snakke om det. Så ganske kort, du har ikke nogen speciel ret bare fordi du er muslim, lige så vel som kristne heller ikke bør have specielle rettigheder til noget bare fordi de er kristne. Islam er bagvendt og forældet, ikke kompatibel med den moderne vestenlig verden og for mig at se, intet mere end vrøvl.

537

Den tilladte streg*

478

Wauw en moden 22 årig vi har her. En 22 årig sidder og sviner en muslimsk 14 årig til. Det er da bekymrende på en eller anden plan, det synes jeg nærmest vi burde havde en debat om. Jeg synes det sjovt at du så self klapper i, når man så siger dig imod dine ubrugelige og falske facts. Du har ingen ret til at stå of diskriminerer muslimer på den måde inde og ISÆR ikke inde i et forrum hvor der er mange andre muslimske børn der kan se dette of samtidigt blive meget depressive af det! Jeg kan se at det eneste jeg kan gøre, er at være taknemmelig for at komme af med dig om 2 år! En racistisk 22 årige krænker 14 årig muslim på nettet. -perfekt overskrift til en avis- ... en 22 årig står og troller børn på nettet! En sørgelig tid du måtte have været igennem siden du skal prøve of medgører os muslimere for at komme af med din vrede! En eller anden måde skal den vidst bare ud på var? hold kæft en fremtid du har at se frem til. Held og lykke har jeg bare at sige!

500

Og nedgøre*
22 årig*
Have*
Og diskriminerer*
Osv...

477

Kan i ikke behandle hinanden med respekt og ikke svine andre til. Jeg er 14 år og har altid fået af vide man skal respektere andre og det synes jeg ikke i går. Rigtig god dag

509

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program