Kilder klitten

forumspørgsmål

Kilder klitten

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 år 8 måneder siden

Hej folkens. Jeg var sammen med min kæreste sidste dag, hvor han begyndte at kilde min klitoris meget, da han ikke kunne give mig finger, fordi jeg har mens. Han blev ved i omkring 10 minutter, og på et tidspunkt fik jeg det underligt. Jeg fik det dejligt og efter det,ville jeg gerne have han skulle stoppe.
Nogle der har prøvet lignende eller kan svare mig på, hvad der skete?

Mvh. Den forvirrede pige

Kommentarer

Har ikke prøvet at jeg ville stoppe, men har prøvet det at blive nusset på klitten, men det er normalt at få det underligt så snak med ham om, hvad du kan lide og ikke lide så han ved hvad han ikke skal gøre. Og omvendt spørg ham hvad han kan lide held og lykke<3

132

Det var ikke på en dårlig måde jeg fik deg underligt. Jeg blev helt glad og kunne virkelig godt lide det. Men kan det passe, at man kan få en orgasme af at blive kildet på klitten?

161

Når du siger underligt kan det så være at du fik en orgasme? når jeg får orgasme så bliver jeg også øm og har ikke lyst til at blive rørt ved mere.

Det kan jo også bare være at du mistede lysten, sådan går det. hvis du ikke er vandt til at han gør det kan det også være du bare blev lidt genert.

155

Hej trådstarter. 

Den mest almindelige måde at få orgasme, er netop ved berøring af klitoris. Ud fra min beskrivelse lyder det somom du fik en orgasme, eller ihvertfald en påbegyndende orgasme. 

Klitoris har virkelig mange nerveender og er superfølsom - meget mere følsom end inde i skeden! 

124

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program