Hvordan føles det?!

forumspørgsmål

Hvordan føles det?!

forumspørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 5 år 8 måneder siden

Heisa, jeg er 12 og en pige, idag da jeg var på toilet ville jeg prøve at onanere så jeg gjorde det. Men først sys jeg det var mærkeligt men så efter 1-2 minutter var det vidunderligt! Men hvor skal fingeren op? Ved ikke og jeg havde den rigtigt oppe? Men min udflåd kom ud og gjorde min finger våd? Betyder det noget?

Kommentarer

Jeg er ret sikker på, at du ikke kan stikke den forkert op.. altså hvis det føltes godt var det helt sikkert også rigtigt nok.
Det er fuldstændig normalt at blive våd, når man onanerer - det er bare kroppen, der egentlig gør sig klar til at have sex, og du bliver våd, så der lettere kan komme noget op i din skede. Så det skal du ikke tænke på:)
Håber det hjalp! :D

258

Nogen der vil hjælpe hende og mig? <3

275

Hej

246

Ja jeg ville gerne<3

254

Hej. Jeg er 14 og onaneret et stykke tid. for det første synes jeg måske ikke toilettet er det bedste sted at onanere. Jeg kan bedst li og sidde eller ligge på min seng, rigtig behageligt. Det er ikke sikkert din finger behøver komme op. Jeg gnubber mig normalt bare på klitten, den sidder helt fremme øverst i sprækken. Når jeg så kommer sker det da at jeg tager et par fingre op. Det våde var nok ikke udflåd. Når man bliver ophidset og skal til og komme kan man blive meget våd i skeden, det var nok det. Men god fornøjelse med onanien.

249

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program