Onani

forumspørgsmål

Onani

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 5 år 8 måneder siden

Hej Cyberhus jeg er en pige på 14 og jeg har prøvet og onanere men da jeg stak en finger op kunne jeg ik mærke det?

Kommentarer

Mener du at du var 100% følelsesløs eller bare at det ikke var rart?
Jeg onanerer aldrig med en finger oppe i skeden for jeg synes heller ikke det bringer mig særlig meget nydelse.
Til gengeld er et rart at onanere ved stimulans af klituris. du kan sikkert finde noget på googe der fortæller forskellige måder man kan onanere på.

418

Kunne bare ikke mærke noget da jeg var oppe i mig

392

Altså jeg er også i tvivl.. kunne du overhovedet ikke mærke det? Altså sådan at hvis du bevægede din finger oppe i din skede, så kunne du ikke mærke at den var der?.. For så skal du tage til lægen.
Er det i stedet sådan, at du bare ikke følte det var rart eller gjorde noget for dig, så er det helt normalt. Det er de færreste kvinder, der kan få en orgasme på den måde. Som en anden også har skrevet, så er det for de fleste langt nemmere at få en orgasme ved at stimulere klitoris.
Du kan eventuelt prøve at gøre begge dele på samme tid eller starte med at prøve at onanere ved at røre klitoris i stedet for.

414

Hej, jeg er 15. du skal ikke være ked af det. Det var også en skuffelse for mig første gang jeg prøvede at onanere. Jeg var 13 og anede ikke hvordan man gjorde - troede også bare man skulle stikke en finger op og der skete jo overhodet ikke noget. Det er noget man skal lære ligesom alt muligt andet. Prøv at kæle for dig selv, der er så mange gode steder. Brysterne, lårene, numsen. Og så som nogen siger gnub din klit. Det er den lille knop der sidder lige først for i revnen. Du kan også prøve at bruse dig selv ind på klitten ude i badet. Bare prøv nogen gange, så skal det nok lykkes for dig.

460

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program