Små bryster

forumspørgsmål

Små bryster

forumspørgsmål af
Sofia
15 år
Oprettet 5 år 8 måneder siden

Hej. Vil bare høre om drenge overhovedet kan have sex med piger med små bryster (selvfølgelig kan de det men bare mere om I vil)?

Kommentarer

Nu burde måske være drenge der skulle svare her, men jeg vil godt prøve selv om jeg er pige. Jeg er også 15 og jeg var selv virkelig bekymret for har selv virkelig små bryster. Men min erfaring - den er godt nok ikke så stor - er at drenge måske mere går op i om brysterne "virker", altså om brystvorterne kan blive hårde og stive. Det tænder dem når de kan se om man bliver ophidset af berøring og så vil de gerne sutte på stive brystvorter. Det er altså min erfaring at det går de mere op i end om man har store eller små bryster. Men måske du hellere må høre drengene. Hej fra Michelle

425

Her kommer endnu en pige haha (biseksuel og er vild med små bryster).

Mange teenagedrenge er tiltrukket af normen. I den periode skal man finde ud af hvem man er som person og derfor prøver de først det af som han tror er det normale.

Når man bliver voksen og har fundet frem til sin eget preferencer er der mange mænd der indser at de bedst kan lide små bryster ligesom, at nogle mænd er til overvægtige piger selvom det heller ikke hører ind under normen.

417

Så længe pigen er sød, så er jeg helt ligeglad om hvilken størrelse hendes bryster eller røv er. Det er det indre der tæller ^_^

405

Jeg tænder altså ik kun på piger med store bryster. Men hendes personlighed og selvværd! Drømmer om at finde en pige det er glad for sig selv! Men tænder piger kun på drenge med store pikke pga at min er 17 cm og jeg er 13 år og mine venners er 13-14 cm?

424

Jeg er fuldstændig ligeglad med størrelsen. Det betyder ikke noget for mig.

392

Jeg har en kæreste med nogle ikke så store bryster (hun er ikke stolt af dem)

Men jeg har intet imod små bryster, det er intet galt i små bryster. Jeg tænder sku stadig om de er små store eller hvad de nu er! :)

Og som personen over mig skrev ^^: Tænder i på drenge med små pikke? Altså må den godt være 13cm?

Og hvor mange cm skal en pik være for at man kan kalde den lille?

452

For mig er størrelsen på en pik virkelig ligemeget. Så længe den ikke er for stor for så gør det bare ondt.

429

For mig er det fuldstændig ligegyldigt, er det en sød pige, som jeg er forelsket i, vil jeg være sammen med hende, om hun så har små bryster eller ej.

412

Hej!
Jeg er en pige som er biseksuel så ved ik om jeg kan hjælpe:) Men altså jeg bliver tændt af begge dele og jeg syntes det er sødt at have små bryster:))

351

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program