Forelsket..

brevkassespørgsmål

Forelsket..

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 5 år 8 måneder siden

Hej Cyberhus. Jeg er sygt glad for den her dreng.. jeg synes han er vildt sød! Nogen gange “disser” han mig, men siger det er for sjov.. jeg er ikke ligefrem den kønneste. Han går ogs altid rundt med de andre piger. Men jeg ved ikke om jeg skal sige det til ham? Skal jeg bare forblive tavs, og vente?

Svar: 

Hej med dig,

Hvor lyder det skønt, at der er en dreng, du synes er vildt sød. Det er altid rart, når man har det sådan, og går rundt med en glad fornemmelse over det. 

Du skriver selv, at han indimellem 'disser' dig lidt, men at det er for sjovt. Drenge i den alder driller gerne de piger, de synes om med kærlige drillerier. Jeg tænker, at han kan mærke på dig, at du synes, det er okay og at det er sjovt, og at han derfor synes, det er sjovt, at du kan lide det. Hvis du ikke kan lide det, skal du naturligvis sige det til ham, men det skriver du ikke, og jeg tænker derfor ikke, at det er et problem. 

I jeres alder er det også helt naturligt, at det andet køn måske bliver lidt mere spændende, end da I var yngre, og jeg tænker derfor ikke, der er noget unormalt i, at han også går med de andre piger, som du skriver. Derfor kan han stadig synes, at du er både sød og sjov at drille. 

Du spørger, om du skal sige til ham, at du synes, han er vildt sød, og det synes jeg sagtens, du kan. At sige han er vildt sød er ikke det samme som at spørge, om I skal være kærester, og derfor tænker jeg ikke, at der sker noget ved, at du fortæller ham, at han er vildt sød. 

Så, hvis du har lyst og føler, det vil være rart at fortælle ham, at han er sød, så kan du sagtens gøre det. 

Jeg håber, det var svar på dit spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive igen, eller til at komme i vores 1-1 chat, hvor en rådgiver vil sidde klar til at chatte med dig. 

De venligste hilsner, 

Kathrine.

KathrineBs billede
Kathrine fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program