venskab

forumspørgsmål

venskab

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 år 9 måneder siden

hej jeg er en pige på 15 år der har fået et lille problem

jeg føler jeg ikke har nogle ordentlige venner i skolen.
jeg har venner med føler det er svært at snakke med dem. min bedsteveninde er begyndt at være sammen med andre og taler ikke rigtigt til mig mere over i skolen. jeg ved godt jeg har venner at snakke med, men finder det stadig svært at være i skole. jeg ved ikke hvorfor jeg lige pludselig har fået det sådan her. jeg laver heller ikke noget mere over i skolen og er bare genralt mega doven. det skal lige siges at jeg ikke plejer at være sådan. jeg har intet overskud og tør ikke sige til mine forældre at jeg har det svært selvom de er begyndt at fatte mistanke.

hjælp mig til hvad jeg kan gører!!!!

Kommentarer

Det er helt normal at føle sig træt og doven i din alder, det oplevede jeg også. jeg plejede altid at være super udadvendt og glad men da jeg blev 14-15 var jeg træt og ked af det hele tiden.
Mit gik over da jeg kom på efterskole i 9. Jeg kan desværre ikke love dig at alting bliver bedre uden at du prøver. efter 9. kom jeg i en gymnasieklasse og klikkede ikke rigtig med nogen hvilket fik mig til at føle at jeg kom tilbage til hvordan jeg havde det i 8. uden træthedsdelen.

Det kan være rigtig svært at gå ud og starte til fritidsaktiviteter når man har det sådan men jeg tror faktisk det er en god ide for eksempel at begynde til en sport med en masse jævnaldrene, måske finder du nogen du snakker godt med :D især fordi sport kan gøre dig mere frisk :D

273

Tak for din kommentar håber også det går over men er bare bange for at jeg kommer til at føle mig alene hele 9 klasse over i skolen. Jeg har venner fra min sport og taler super godt med dem, men er bare blevet mere og mere bekymret for at det ikke går over efter sommeferien for har gået og tænkt det måske bare her op til sommeren og at det så ville gå over til det slut

238

Har du snakket med dine forældre om du kan komme på efterskole?

Jeg synes heller ikke det er rart ikke at have nogen i skolen, men jeg prøver på at bruge min fritid med de venner jeg har uden for skolen som jeg er glad for.

du kan også snakke med en af dine "veninder" i skolen om hvordan du har det og måske vil det hjælpe dig med at blive tættere med hende.

272

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program