Spiseforsyrrelse

forumspørgsmål

Spiseforsyrrelse

forumspørgsmål af
Bulimi
14 år
Oprettet 5 år 9 måneder siden

Jeg er ca. 3/4 måneder bulimi, jeg tør ikke at snak med nogen om det. Men jeg vil jo gerne få hjælp til det, ingen ved om at jeg har problemer omkring mad og vægt. Jeg kommer fra H, jeg bor jo ikke så lang i DK det er snart et år og jeg ved bare ikke med hvem og hvordan jeg skal snak om det. Jeg føler mig også meget tit ensom selvom jeg har venner, føler jeg mig ikke som en del af min klasse. Begge mine forældre arbejde meget, og alle mine venner/veninder som, jeg stoler på bor ikke i Denmark. Jeg føler mig som jer er mega tykt, jeg miste min motivation til skole, jeg er mere og mere alene og jeg lukke mig selv bare. Jeg ved ikke hvad jeg skal, jeg er ikke mig selv mere. Jeg vil gerne være den person jeg har alt været, optimistisk, glad, entusiast og den person som ikke har et spiseforstyrrelse.

Kommentarer

Hej med dig.
Det lyder ikke godt, at du har det sådan, men du har et ønske om at få hjælp, og det er en god start på at få det bedre.
Du kan få råd og vejledning hos Landsforeningen for spiseforstyrelse og selvskade. Her er et link: https://hjaelp.lmsos.dk/
Du kan selv bestemme, om du fx vil chatte, sende en mail eller ringe og tale med en rådgiver. Du kan læse mere i linket.
Jeg håber, det kan hjælpe dig.
Venlig hilsen
Kathrine.

223

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program