Cut

forumspørgsmål

Cut

forumspørgsmål af
Liva
13 år
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Jeg er en pige på 13 år der cutter. Jeg ved ik hvorfor eller præcis hvornår jeg startede. Jeg føler mig bare tom for følelser, alene med mine tanker, og jeg føler mig bare utilpas i alt hvad jeg gør. Jeg føler jeg gør alt forkert, det er bare som om ingen kan lide mig. Jeg er meget usikker og det har jeg altid været. For knap et år siden gik jeg til psykolog pga jeg var meget træt og ked af det hele tiden. Jeg sagde til mine forældre og psykologen at det hjalp men alt forsatte. Men så kom jeg næsten over det. Jeg troede jeg var glad, og jeg havde det godt. Guess I was wrong.. jeg er begyndt at cutte og jeg fortryder vel på en måde men jeg kan ik stoppe. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre vil bare gerne skrive med en ung der forstår mig. Og måske har oplevet det samme.

Kommentarer

Hej Liva.
Jeg kan godt sætte mig ind i hvordan du har det. Jeg cutter også (har gjort det i nogle år nu) og ved hvor svært det er at stoppe med det.

399

Jeg synes du skal sige til dine forældre at du gerne vil begynde til pshykolog igen, og så må du ikke lyve til pshykologen og dem hvis det ikke hjælper, for så kan pshykologen jo skrifte metode, så i finder ud af hvad det i virkeligheden er, der er i vejen.

400

Måske kan du prøve at snakke med dinê̂ forældre?

339

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program