Veninde

brevkassespørgsmål

Veninde

brevkassespørgsmål af
Frida
15 år
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Hej cyberhus jeg er en pige på de 15 år og jeg vil gerne spørge om hvordan man ved man om man er ved at glide fra sin veninde Tak på forhånd ☺

Svar: 

Kære Frida,

Når man er ved at glide fra en veninde tænker jeg, at det største tegn er, at man ses mindre og ikke har samme lyst til at være sammen og dele oplevelser og hemmeligheder, og at man ikke længere har det så godt sammen, som man havde en gang.

Alle kan selvfølgelig have perioder, hvor de lige har brug for en lille pause fra hinanden, så at man har det sådan, er ikke ensbetydende med, at man glider fra hinanden. Måske man bare lige har haft andre ting at tænke på. Men hvis det gennem længere tid føles som om at man ikke er så tætte veninder mere og ikke deler de samme ting, så tror jeg, at det er et tegn på, at man er ved at glide fra hinanden. Det betyder dog ikke, at venskabet behøver at være slut. Det er noget, man skal gøre op med sig selv, og så finde ud af, om det er noget man vil arbejde på. Hvis du stadig føler, du gerne vil bevare jeres venskab eller puste liv i det igen, kan du måske prøve at snakke med din veninde om det?

Jeg håber det var svar nok på dit spørgsmål.

Mange hilsner

Christina.

Christinas billede
Christina fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program