Træt af mennesker

forumspørgsmål

Træt af mennesker

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 år 11 måneder siden

Jeg er så træt af mennesker.
Jeg er træt af min familie - de gør mig irreteret hele tiden. De tager mig ikke alvorligt når jeg fortæller om noget der er svært, og de holder aldrig hvad de har lover. Mine venner bliver jeg også hele tiden sure på, og når jeg sidder på mit værelse føler jeg mig alene, men synes alle er irreterende. Jeg hader det.
Jeg er træt af mig selv, træt af min familie og træt af mine venner.

Kommentarer

Jeg synes du skal finde en pofessionel at snakke med :D jeg havde en periode hvor jeg var meget ked af det fordi jeg ikke rigtig havde nogle venner og jeg var bange for at sige til min far at jeg hellere ville bo hos min mor hele tiden.

Jeg snakkede først med min matematiklærer om det og hun gav mig en tid hos min studievejleder og min studievejleder gav mig en tid hos skolens samtale terapeut og det var så rart at få grædt alt ud og jeg fandt ud af ting jeg var ked af selvom jeg ikke havde tænkt over det før og hun hjalp mig med at finde på hvad jeg skulle gøre for at få selvtilliden til at finde venner. Jeg tror du er vred hele tiden fordi du har så mange frustrationer du skal gå med alene og hvis du finder en voksen der kan hjælpe dig så tror jeg det er helt ideelt!!!

Snak med en lærer eller anden voksen om at du gerne vil snakke med en professionel og helst gratis (det var mit) og så tag imod det tilbud du får :D

439

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program