blowjob

brevkassespørgsmål

blowjob

brevkassespørgsmål af
Johanne
14 år
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Jeg er en pige på 14 og har alle tiders søde kæreste. Han er 16 og jeg elsker ham over alt på jorden. Jeg kan virkelig godt li og give ham blowjob, det er også meget tilfredsstillende for mig. Jeg gir ham altid lov til og komme i munden på mig og så drikker jeg hans sæd og slikker ham ren bagefter. Men jeg har lagt mærke til at hans sæd smager meget forskelligt - det er mærkeligt synes jeg. Han ved ikke selv hvordan det kan være. Kan I forklare det - jeg synes ikke jeg kan finde noget om det? Det er ikke farligt at drikke en del sæd, vel? Kærlig hilsen Johanne

Svar: 

Hej Johanne

Jeg vil meget gerne prøve at svare. 

Først det her med smagen. Det er faktisk helt almindeligt at det kan smage forskelligt. Det afhænger nemlig af hvad man spiser og drikker. Ligesom at ens tis kan ændre lugt, alt afhængig af hvad man spiser og drikker, så kan sæden også. 

Så når smager ændrer sig, er det helt sikkert fordi din kæreste har spist eller drukket noget andet end han plejer. 

I forhold til om det er farligt at drikke sæd, så bliver svaret et forsigtigt nej. Sæd indeholder ikke som sådan noget der er farligt at få ned i maven. Overhovedet ikke. Men når man får sæd i munden, kan der være en større risiko for at få en kønssygdom, hvis man eksempelvis har en lille rift i munden. Nu ved jeg ikke om din kæreste har været sammen med andre før dig, men det kan i hvert fald være en god idé lige at være opmærksom på at blive tjekket, når man skifter partner. 

Mange hilsner Lasse

Lasses billede
Lasse fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program