Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 5 år 11 måneder siden

Mig og min kæreste havede “sex” jeg stak den ind og ud af hende to gange jeg kom ik og der var heller ikke sæd på mit pikhoved kan der ske noget ved det og det var uden kondom det er der for jeg er i tvivl har læst der ik kan ske noget ved det men vil gerne være på den sikker side

Svar: 

Hej med dig.

Jeg kan godt forstå, at du gerne vil være på den sikre side i forhold til, om der kan ske noget ved, at din kæreste og dig ikke brugte kondom.

Du skriver, at du ikke kom da I havde sex, så derfor er sandsynligheden meget lille for at din kæreste kunne være blevet gravid af det. Men selvom du ikke fik udløsning, så kan der godt have været nogle dråber af sædvæske, også kaldet præsperm, og deri kan der godt være sædceller, som altså kan gøre en kvinde gravid. Sandsynligheden er meget lille og også når det var så kort tid, I havde sex, men den er der stadig. Så for at undgå, at I skal være bekymret for, om der kan ske noget, når/hvis I har sex, så vil jeg anbefale jer at huske at bruge kondom eller en anden form for prævention. 

Hvis I er i tvivl om din kæreste kunne være blevet gravid, så kan I altid teste det ved at købe en graviditetstest. Den kan man købe i de fleste supermarkeder, Matas eller på apoteket.

Mange hilsner Pernille

PernilleBs billede
Pernille fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program