Bryllup!!! :D

blogindlæg

Bryllup!!! :D

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 5 år 11 måneder siden

For efterhånden 4 år og snarligt 1 måned siden skete der det på en restaurant, at min elskede mand gik på knæ og simpelthen spurgte, om jeg ville gifte mig med ham. Det sagde jeg ja til, hvorpå vi fik ringene på, kyssede hinanden og krammede. 

På daværende tidspunkt havde vi været kærester i en måned. Så det gik hurtigt. ;) Men en ting der har stået meget stille i rigtig lang tid er, at vi endnu ikke har giftet os. Vi har snakket om det, men aldrig blevet til mere pga økonomi. Man skal sgu virkelig tænke sig om, for man vil sgu ikke leve af kærlighed og kildevand alene. Nej - nej - nej! Men vi elsker hinanden, og det er jo hovedsagen. 

Men gæt en gang! Nu har vi snakket om atter engang at gifte os, fordi vi jo altid gerne har villet, og denne gang er det ikke kun ved snakken om det. Jeg har selv været kreativ og lavet invitationerne, og så er vi i gang med at spare op. Vi havde i tankerne at lave helstegt pattegris, altså få den grillet af en, så vi bare kan fokusere på festen. Men indtil videre er vi ikke nået længere end til den del. 

Altså vi har selvfølgelig snakket om en dato for brylluppet, og vi er blevet enige om den 11. Maj 2019. For det kunne være en lidt sjov dato. For vi blev kærester den 11. Marts, forlovet 11. April og så kunne det jo være lidt sjovt sådan triptraptræsko med 11. Maj. ;) Og så er det jo lige forårs/sommer periode. Så må man bare håbe at vejret bliver godt. :) Det bliver i hvert fald en spændende dag. :) Men indtil videre er der udover os kun 5 der ved noget. Mine forældre, hans forældre og så en der hedder Mona. Resten må vente med at få noget at vide. ;) Men vi glæder os begge til at kunne sige ja til hinanden i kirken. :) 

Kommentarer

TILLYKKE :-)

515

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program