Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Karl
17 år
Oprettet 5 år 11 måneder siden

Er det normalt at holde længere under sex eller når man onanere ?

Svar: 

Hej Karl

Som jeg forstå dit spørgsmål, så spørger du om det er mest normalt at holde i længere tid, før man kommer, når man onanerer, eller når man har sex. 

Jeg er ikke sikker på at der er noget der er mest almindeligt. 

Nogle kommer lyn-hurtigt, og andre har svært ved at komme. For nogle svinger det meget. 

Jeg tænker at de fleste drenge og mænd oplever at der kan være stor forskel. Nogle gange kan de komme efter få sekunder når de onanerer, og andre gange kan der gå rigtig lang tid. På samme måde med sex. Nogle gange kan det slet ikke lykkes at få udløsning under sex, og andre gange sker det næsten med det samme. 

Det handler både om hvordan det føles i pikken og kroppen. Altså hvordan man onanerer og har sex. Og så handler det nok i ligeså høj grad, om hvordan man har det oppe i hovedet. Hvis man eksempelvis er meget nervøs for at skulle have sex, kan kroppen reagere ved at man kommer med det samme. Hvis man er mindre nervøs, holder man måske længere. 

På samme måde er det med onani. hvis man er vildt liderlig, kan man komme rigtig hurtigt, under onani, og hvis man er mindre liderlig, tager det længere tid. 
Nogle fyre kan godt komme når de onanerer, men kan slet ikke når de har sex. For andre er det lige omvendt. 

Det hele er sådan nogen lunde lige almindeligt. 

Jeg ved ikke om du spørger fordi du har en udfordring med at "holde"? 

Først og fremmest er det vigtigt at huske på, at fyre normalt holder noget kortere tid, end hvad mange tror. I hvert fald hvis man ser porno, hvor der jo kan gå meget lang tid. I den seneste undersøgelse, jeg stødte på, var de nået frem til at et samleje i gennemsnittet varer 5,4 minutter. 
Hvis du synes at du har en udfordring med at holde, har sexlinien.dk, lavet en rigtig god artikel, som du måske kan blive inspireret af. Du finder den her

Mange hilsner 
Lasse

Lasses billede
Lasse fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program