18+

forumspørgsmål

18+

forumspørgsmål af
M
19 år
Oprettet 5 år 12 måneder siden

Hejsa :D Jeg har lidt problemer med at gå hen og blive ret egoistisk under sex, tror jeg.
Jeg har været seksuel aktiv med den same person i 3 år nu men jeg har stadigvæk lidt svært ved det der med at han ikke fungerer som mig. Han skal bare røre ved mig og så kommer jeg i den 7. himmel og jeg føler tit at det ender op med at det bare er mig der tager imod under sex.

Jeg er rimelig god til blowjobs men udover det ved jeg ikke hvordan jeg kan gøre noget for ham så han kan prøve at have det lige så godt som mig under sex. jeg har jo prøvet at kysse ham ud over hele kroppen og sådan nogle ting som jeg godt kan lide, men han reagerer bare ikke på samme måde som jeg gør. Jeg er også sygt klumset når jeg ridder ham og jeg tror ikke rigtig han kan mærke så meget og jeg bliver også hurtigt øm af det da han har ret kraftig kønsbehåring.

Jeg ville gerne købe noget sex-legetøj som jeg kunne bruge på ham og stimolere hans prostata, men han siger at han ikke har lyst til at få det gjort på sig selv men han vil gerne bruge buttplugs på mig og sådan (hvilket jeg er åben overfor fordi jeg er afhængig af nydelse)

Nogle der har nogle triks oppe i ærmet som de kan dele med mig? jeg vil gerne blive lige så god i sengen som min kæreste er.

Kommentarer

For at være helt ærlig så er det meget forskelligt fra person til person, med hvad de godt kan lide under sex, og jeg har kendte piger som er afhængig af sex og nogle som bare er ligeglade og bare vil have det overstået.
Men lad os komme til sagen, eftersom jeg er en mand så jo jeg har lyst til sex størstedelen af tiden, men mænd og kvinder bliver ikke tilfredsstillet på samme måde, for os er det mere bare at komme, og så for nogle er de klar igen efter en halv time til runde 2, og for andre ikke så meget.
Håber det svarer på dit spørgsmål.

346

Haha det er så svært at forstå hinanden, jeg må måske snakke sammen med ham og spørge ham om han synes det jeg gør er godt nok :)

261

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program