Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 5 år 11 måneder siden

Hej jeg har fået hudfarvet knopper på min pik hved ikke hvad det er Og vil grene onaner men hved ikke hvordan Og hvad betyder at spille den af Kan i hjælp mig?

Svar: 

Hej med dig!
Jeg kan forstå, at du har opdaget nogle hudfarvede knopper på din pik, og at du også er begyndt at blive nysgerrig på hvad onani er. Når man begynder at komme i puberteten vil ens krop og tanker forandre sig. Ens hormoner ændrer sig, og det gør ens hud også. Det er altså ikke ualmindeligt, at talgknopper på pikken bliver mere tydelige når man kommer i puberteten. At de er helt hudfarvede, og hvis ikke du har haft din sexuelle debut endnu, så lyder det helt ufarligt. Hvis man dyrker ubeskyttet sex og pludselig får knopper på pikken, så kan de være tegn på en kønssygdom og så skal man søge læge for at få behandling og sikre sig, at man ikke smitter andre.

Det er jo helt naturligt at onanere og meget forskelligt hvordan man gør fra menneske til menneske. Det at "spille den af" og at onanere er det samme. Når man onanerer rører man sig selv på pikken. Mange tager hånden om pikken og kører forsigtigt hånden op og ned. Men det er meget forskelligt hvad man synes er dejligt. Det er med at være nysgerrig på sin egen krop og finde ud af hvad man selv synes er dejligt. Nogle ender deres onani med en orgasme og udløsning, andre gør ikke. 

Jeg er helt sikker på, at du finder ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

 

MarieHKs billede
Marie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program