Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Den 12 årige
12 år
Oprettet 6 år 6 dage siden

Hej jeg er en pige på 12 snart 13 og jeg har et lidt akavet spørgsmål jeg har onaneret i nogen måneder eller jeg har rørt og legede med min fisse jeg har gjordt det i en bus og i en svømmehal og nogen andre steder. Jeg syndes det er dejligt! Er også tit liderlig men altså er det normalt at onanere i min alder? Og er der nogen gode måder at gøre det på sådan så man for en orgasme hurtigere?

Svar: 

 

Kære 12-årige,

Tak for dit brev!

Det er fedt at høre, at du er godt i gang med at udforske dig selv og din krop, og jeg kan forsikre dig om, at i din alder er det helt normalt. 

I teenageårene udvikler vi os rigtig meget, både fysisk og mentalt, og bliver derfor mere bevidste om os selv og vores krop. For mange er en del af denne udvikling også, at begynde at onanere. Onani er en sund og naturlig ting, og så længe man kun gør det, der føles rart og som man har det godt med, er det ikke farligt eller unaturligt på nogen måde.

Onani er også en meget individuel ting, så når du spørger til, om der er nogen måder at gøre det på, så man får orgasme hurtigere, er det faktisk svært at svare på. Nogle kan lide en ting, som andre ikke bryder sig om, og andre kan lide noget andet som du måske ikke bryder dig om. Det bedste du kan gøre er at prøve dig frem. Jo mere du udforsker dig selv, din krop og hvad du godt kan lide, jo mere vil du også blive klogere på, hvad der føles godt for dig. På den måde kan du finde ud af, hvilke metoder du kan bruge for at få orgasme hurtigt, og hvilke metoder der får det til at tage længere tid.

Der er altså ikke noget endegyldigt svar på, hvordan det er bedst at onanere. Og så længe du kun gør noget, der føles godt kan du roligt blive ved.

De bedste hilsner,

Stine

StineHs billede
Stine fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program