Mor

brevkassespørgsmål

Mor

brevkassespørgsmål af
Alicia
12 år
Oprettet 6 år 3 uger siden

Min lillesøster på 10 er hjerneskadet og masser af sygdomme ADHD autisme osv hun er som en 1 årig ind i der hjælper på 24/7 hun bruger ble hun spiser alm mad men med hjæp på grund af leg ellers hun sover med sut og har sele på når hun sover det svært for mig at se hende sårn men elsker hende for den hun er hun elsker når jeg kommer hjem fra skole hun har ikke sprog så dyt baby snak men vi skal lege duplo LEGO hvis vi går tur er hun med mest om aften så har folk ikke travlt og glor så hun i en en spical Lave klapvogn med sele til hende da hun ikke kan regner og løber væk og ud pp veje hvordan lære man leve med hun er sårn mine forældre trøster mig tit og ved jeg ked af det men de siger vi bare skal elske hende og sårn er vores familie og hun er perfekt for os

Svar: 

Kære Alicia.

Hvor er det dejligt at høre, at du elsker din lillesøster så meget. Det lyder som om I har det godt sammen, selvom hun er som et lille barn på 1 år. Du er sikkert god til at snakke med hende på hendes sprog, lyder det til. Det er rigtig godt.

Jeg kan sagtens forstå, at det er svært at se hende sådan, men du skal huske, at hun er glad for dig. Og du for hende.

Din familie har helt ret, når de siger, at I skal elske hende for den hun er, og at hun er perfekt for jeres familie. For du kan ikke forandre hende, hun er som hun er. Men du elsker hende og det er det vigtigste. Det kan hun sikkert også mærke.

Og det er helt i orden at være ked af det en gang imellem, det kan jeg godt forstå, at du er. Men du kan faktisk ikke gøre andet end det, du gør så fint, nemlig elske hende og være der for hende. Og så må du fortælle dine forældre, når du er ked af det. For så kan du fortsætte med at trøste dig. Det har du også brug for.

Kærlig hisen, Vinni

Vinnis billede
Vinni fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program