a ha et alco brublem

brevkassespørgsmål

a ha et alco brublem

brevkassespørgsmål af
julle
14 år
Oprettet 6 år 1 uge siden

ha druk en mass på de sendeste å a ve ik hvådan je ska løs de unskyl få stavnigen er sønner-jyde

Svar: 

Hej Julle.

Ud fra det du skriver, så antager jeg, at du har drukket meget alkohol på det seneste, og måske er begyndt at føle dig afhængig eller ikke ved, hvordan du kan stoppe igen.

Det er rigtig flot af dig, at du er opmærksom på det, og gerne vil have hjælp til at finde en måde, du kan bedre kan håndtere og styre dit alkoholforbrug. Det kan være rigtig svært at erkende, så det er super sejt af dig, at du skriver herind. Du skriver ikke så meget om, hvor lang tid det har stået på eller hvad der ellers sker i dit liv, som måske kunne have indflydelse på, at du er begyndt at drikke meget på det seneste. Ofte så hænger de to ting nemlig tæt sammen. Når man drikker meget, kan det være en måde at flygte fra virkeligheden på. Måske der sker noget i dit liv, som er svært at håndtere eller som du gerne vil væk fra? Det kan også være, at du bedre kan lide den person du er, når du drikker, eller det kan også være på grund af noget helt tredje.

Jeg vil derfor anbefale dig at kigge forbi Netstof.dk. Her kan du få anonym rådgivning af rusmiddeleksperter, som ved rigtig meget om hvad det vil sige at være ung og have et problem med fx alkohol. Du har også mulighed for at skrive med andre unge, som måske har været igennem det samme som dig, og kan give dig nogle gode råd til hvad du kan gøre for at håndtere dit alkohol indtag. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores chat, hvis du har brug for at snakke med en voksen det.

Jeg håber, at du kan bruge mit svar.

Mange hilsner Pernille

PernilleBs billede
Pernille fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program