Hej

brevkassespørgsmål

Hej

brevkassespørgsmål af
Magne
9 år
Oprettet 6 år 1 måned siden

Hej min plej familie og mig skal i svømmehal i aften. Men jeg ikke lyst forde jeg har mærker de ved det godt og siger det okay men jeg ikke lyst men de vil gerne jeg skal lære svømme for kan ikke men det gider jeg heller ikke for så griner børn af en :((

Svar: 

Hej med dig.

Jeg kan godt forstå, at du ikke synes, at det er rart at skulle i svømmehalen, så andre kan se de mærker du har. Det må heller ikke være sjovt for dig, at de andre børn griner af dig, fordi du ikke kan svømme. Men det lyder til, at din plejefamilie kun vil dig det bedste, når de gerne vil lære dig at svømme, for det kan nemlig være rigtig godt at kunne svømme. Når man kan svømme, så er det nemlig lidt sjovere fx at tage på stranden, eller du vil også kunne tage i svømmebadet eller vandland, som tit er rigtig sjove steder. Det kan også være, at de gerne vil have, at du lærer det, så de andre ikke griner af dig og så du måske ikke er udenfor i skolen, hvis de andre godt kan svømme.

Men jeg tænker, at det skal være en god oplevelse for dig at lære at svømme. Så jeg synes, at du skal fortælle dine plejeforældre, at du ikke synes det er rart at skulle i svømmebadet pga. dine mærker. Måske kan I tage i svømmebadet på tidspunkter, hvor der ikke er så mange, eller måske kan I køre til en anden by, hvor du kan lære det, så du ikke møder nogen du kender. Måske kan I finde en helt anden løsning, men jeg synes at du skal fortælle dem igen, at du ikke har lyst og det gør dig ked af det, hvis de andre børn griner.

Jeg håber, at du kan bruge mit svar. Du må endelig skrive ind igen, hvis der er andet du gerne vil have råd til.

Mange hilsner Pernille

PernilleBs billede
Pernille fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program