kusse hår

brevkassespørgsmål

kusse hår

brevkassespørgsmål af
Victoria
17 år
Oprettet 6 år 2 uger siden

hej vi er to piger på 17 år, der vil vide om der findes en frisør til kusse hår og hvor den muligvis lægger

Svar: 

Hej med jer

Tak for jeres brev.

Der findes som sådan ikke en frisør som beskæftiger sig udelukkende med hår i de intime områder, men der er forskellige andre måder at vedligeholde hårvæksten dernede. Jeg har fundet en artikel som beskriver 6 forskellige måder, og I kan læse den her

Den indeholder bl.a. en beskrivelse af at bruge voks eller laser til at fjerne hår. Når fjerner hår, så kan man eksperimentere med forskellige udtryk - skal der være en linje, skal det bare trimmes, eller der er endda nogen som laver pile, pletter eller andre mønstre. Men husk at når du først har fjernet det, så må du vente til det vokser ud, før du kan gøre noget andet - så det er nok en god idé at lægge en plan. Ift. hvor man kan få det gjort, så kan man både gøre det derhjemme eller besøge et sted hvor de tilbyder det. For at finde et sted nær jer, kan I søge på google efter: intim voks "jeres by/kommune" eller laser hårbehandling "jeres by/kommune". 

Derudover så findes der forskellige hårfarver som kan bruges i det område, prøv at søge på "intim hårfarve" på google for at se hvilke muligheder der er. Man kan også, hvis man er lidt fingernem, eksperimentere med at flette sit hår eller lave andre små frisurer. Men jeg tror ikke det er særligt rart i længden, da det måske kan irritere i trusserne. 

Her til sidst vil jeg lige nævne at det er et meget følsomt område, og der skal ikke så meget til før balancen bliver lidt skæv, så tænk jer om inden I springer direkte ud i at fjerne eller style jeres intim hår. Det naturlige har også sin helt egen charme, og det er der mange som foretrækker.  

Jeg håber I kan bruge mit svar 

Venlig hilsen

Signe

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program