Jeg kan ikke stoppe

forumspørgsmål

Jeg kan ikke stoppe

forumspørgsmål af
Ham der ikke kan stoppe
17 år
Oprettet 6 år 1 måned siden

Okay hej, her for en uge siden sov jeg sammen med en røv lækker pige,(efter en fest) vi begge var pisse stive. Da vi kom hjem gik vi direkte ind i min seng, hun tog tøjet af, så tog jeg self ogs mit af. Men så begynder hun at give mig et handjob, hun skubber mig ned i sengen...

(Indlægget er redigeret af moderator.  Beskrivelsen af det der sker mellem de to kan godt være lidt voldsom for de yngste, der følger med på Cyberhus, at læse, og derfor er noget fjernet."Ham der ikke kan stoppe", siger selv at han gør nogle ting under sex, som går over pigens grænser)

Jeg blev så liderlig at jeg bare ikke kunne stoppe.....og så kom jeg.. så sparkede hun mig væk og gav mig den allerstørste lussing, og begynde st græde og løb ud af mit hus.. nu har hun så fortalt alle det, så ingen gider at snakke med mig... jeg kan bare ikke stoppe når jeg bliver liderlig og har sex.... har virkelig brig for noget hjælp... kan godt se det jeg gør er alt for forket og måske også voldtægt.. har prøvet og sige undskyld men hun vender mig bare ryggen og går.. hilsen mig der ikke kan stoppe.

Kommentarer

Jeg kan godt se at det er noget at en ubehagelig situation du sidder i, men jeg er glad for at hører at du ved at det du gør er forkert. Mit bedste råd er nok at undgå at have sex, og måske snakke med nogen om det, helst forældre tænker jeg.
Jeg håber du finder en måde at styre dig selv på, knus Kamilla

411

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program