Alt.

brevkassespørgsmål

Alt.

brevkassespørgsmål af
Mini-Ariana
13 år
Oprettet 6 år 1 måned siden

Hej ehm, jeg er en 13 årig pige, som vejer 34,9 kg. Synes selv det er for meget, og vil gerne tabe mig græder hvis jeg tager på, og samtidig spiser jeg ikke særlig meget, og jeg cutter en del, jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre ved det.

Svar: 

Kære du

Det er ikke rart at føle sig tyk, og det lyder til, at der også er andre ting, som går dig på. Det er godt, at du skrive ind og spørger. Når du skriver, at du cutter en del, lyder det til, at du har brug for noget støtte.

Jeg ved selvfølgelig ikke hvor høj du er, men umiddelbart er 34,9 kg ikke særlig meget, når man er 13 år gammel. Samtidig lyder det også lidt bekymrende, at du ikke spiser særlig meget, og at du græder, hvis du tager på.

Jeg vil råde dig til at opsøge hjælp. Du lyder til at slås med en masse ting som bl.a. får dig til at cutte. Hvis du har mod på det, vil det være godt, hvis du kunne åbne op omkring det til dine forældre. Det kan godt være en svær samtale at tage, men det kan hjælpe dig på sigt. Du vil også kunne tale med en af dine lærere, som vil kunne hjælpe dig med at finde den hjælp, du har brug for. Det kan også hjælpe at tale med en ven eller veninde om tingene. Har du ikke mod på at tage fat på nogen fra 'virkeligheden' endnu, kan Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade være hjælpsomme. De kender både til udfordringer med selvskade og at være bange for at tage på. Du skal også være meget velkommen i vores egen chat, hvor du kan fortælle om de ting, der fylder for dig.

Kram

Luna

Lunas billede
Luna fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program