Skrive til ham igen?

forumspørgsmål

Skrive til ham igen?

forumspørgsmål af
BareEnPige
20 år
Oprettet 6 år 1 måned siden

Okay, så jeg var på en date med den her fyr... Vi havde det virkelig hyggeligt og hang ud hele eftermiddagen og aftenen. Jeg skrev til ham et par dage senere og sagde tak for en dejlig dag og den slags. Han svarede og skrev at han også havde haft en god dag og at han gerne ville ses igen. Han skrev dog også at skole og studie lige nu var første prioritet, selvom jeg virkede som en rigtig sød pig og han gerne ville lære mig at kende. Jeg skrev tilbage, kan ikke lige huske hvad præcist, men noget med at jeg sådan set havde det på samme måde.

Senere den aften tabte jeg min telefon i et toilet og ødelagde den. Jeg havde derfor ingen telefon i en uges tid eller noget og har derfor ingen idé om eller hvad han skrev tilbage. Det her var tre-fire uger siden.   

Først tænkte jeg; Well, pyt. Han har travlt, jeg gider ikke besværet lige nu og så videre. Men nu, tre-fire uger senere er jeg begyndte at tænke på at jeg gerne vil se ham igen. Skal jeg skrive til ham igen og høre om han stadig er frisk på at ses eller var det med studier i virkeligheden bare en dårlig undskyldning fordi han ikke ville gøre mig ked af det? Hvis ikke, har jeg så ødelagt mine chancer ved at lade der gå en måned inden jeg tog kontakt igen?

Hvad ville I tænke, hvis der var gået så lang tid? Jeg vil rigtig gerne se ham igen, men på den anden side vil jeg ikke virke for "pushy" eller "needy?"

På forhånd tak for hjælpen!

1744

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program