Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
22 år
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Jeg har desværre været så uheldig at være sammen med en pige der fik konstateret svamp. Jeg begyndte at få nogle knopper som lægen sagde jeg skulle bruge brentan imod. Det fik knopperne væk. Efter en uges tid begyndte det forfra igen. Dog uden knopper. Men min glans begyndte at tørre ind og skalle. Dog ikke så voldsomt. Og danne døde hude celler bag forhuden. Selvom jeg vasker mig grundigt kan jeg ikke slippe af med det. Det klør let. og den er rød og irriteret. Min læge sendte mig videre til hud læge. Som gav mig en hud creme Men det hjalp hellere ikke. Jeg har prøvet canesten og brentacort. Det hjalp hellere ikke. Jeg blevet tjekket for klamydia, herpes, gonore, mycosoplasma genitial. Og oveni købet svamp. Alle prøver kom tilbage negative. Så jeg render konstant til lægen uden nogen hjælp at få. Og man mener nu man ikke kan gøre noget ved det. Det fandme sløvt synes jeg og Det smadre seriøst mit liv at man ikke ved hvad det er.derfor tænkte jeg nogen herinde kendte noget til problemet. P.S Jeg har gået med det her i 1 år nu...

Svar: 

Kære 22-årige

Det lyder da virkelig generende.
Det er altid frustrerende, når man ikke får forklaringen på de symptomer, man oplever. Selvom det nok er en ringe trøst, må du være glad for, at du er grundigt udredt og undersøgt, og du fejler i det mindste ikke noget alvorligt. 

Jeg har desværre ikke nogle bud på, hvad du fejler, og jeg kan heller ikke komme på flere undersøgelser, som lægerne kan lave. Mit eneste råd må være, at undgå at vaske dig for grundigt, da det kan udtørre huden og slimhinderne på kønsorgangerne og netop give rødme og irritation. Bare skyld med vand, når du er i bad, du skal ikke bruge sæbe.

Håber det løser sig 

Mvh Anne

Annes billede
Anne har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program