Hvad skal jeg gøre?

brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 6 år 3 måneder siden

Hej Min bedste ven og en pige fra min klasse kan lide hinanden. Jeg prøver at få dem sammen men jeg er bange for at de bliver sure på mig fordi, jeg har sagt til min ven at hun kan lide ham, men han ved det ikke, og jeg har også sagt til hende at han kan lide hende men han ved det ikke. Hjælp mig. På forhånd, tak.

Svar: 

Kære du

Det lyder til, at du har gjort det for at prøve at få dem sammen, og at du nu er klar over, at det ikke var helt godt. Det tænker jeg er en god start. Jeg forstår dog godt, at du kan være bange for, at de bliver sure på dig. Hvis de har fortalt dig, at de godt kan lide hinanden, kan det være at de gerne ville have, at du holdt det for dig selv.

Mit forslag til hvad du kan gøre nu er, at du nok må være ærlig, og fortælle dem begge, at du har fortalt den anden, at de kan lide hinanden. Så kan du håbe, at de ikke bliver sure, fordi du er ærlig nu. Du har helt sikkert gjort det af de bedste intentioner, fordi du gerne vil have at de finder sammen og er glade. Så jeg tænker, at du faktisk bare prøvede at være en god ven, og det kan du måske fortælle dem, så forstår de nok bedre hvorfor du gjorde det. Når de begge ved, at den anden kan lide dem, kan det være at de synes, at det måske det er ok, at du sagde det. Hvis du gerne vil have dem sammen, og de måske gerne hver især vil have din hjælp, kan du prøve at lave en aftale, hvor I alle tre er sammen. Så kan det blive nemmere for dem at lave en aftale kun dem, og forhåbentlig finde ud af at blive kærester.

Du er velkommen på chatten, hvis du har brug for mere hjælp.

Venligst

Luna

Lunas billede
Luna fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program