orgasme?

brevkassespørgsmål

orgasme?

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 6 år 3 måneder siden

Hej.... Jeg er næsten lige begyndt at onanere. Når jeg gør det (der går ca 2 min)får jeg en "krampe"/følese i hele kroppen, men er er det at få en orgasme?

Svar: 

Kære du

Onani er en rigtig god og sund måde til, at lære sin krop og sin lyst bedre at kende. Skønt at du har kastet dig ud i det, og det lyder som om du har nogle gode oplevelser indtil videre. 

Det du beskriver kunne godt lyde som en orgasme. Eller starten af en orgasme. En orgasme kan føles meget forskellig fra person til person. Og fra gang til gang. 
Stopper du når du mærker de her kramper? Føles det rart? Hvis du fortsætter når den her krampefølelse kommer, bliver følelsen så stærkere, eller ændrer den sig? 

Ja, du kan godt se, at jeg har flere spørgsmål end svar. Det jeg vil frem til er at det sagtens kan være en orgasme, eller starten på en orgasme. Med tiden vil du lære din krop og din orgasme meget bedre at kende, og så kan du meget lettere afgøre, om det du føler er selve orgasmen, eller et skridt på vej til en orgasme. Og selvfølgelig også hvad der skal til for at orgasmen bliver så god som mulig. Du kan også læse mere om orgasme i artiklen her

Mange hilsner Thea

Theas billede
Thea fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program