Svært med at ånde

forumspørgsmål

Svært med at ånde

forumspørgsmål af
Elin
15 år
Oprettet 6 år 4 måneder siden

Jeg er en pige, på 15 år. Jeg har trænet fodbold i sommer og har løbet meget, men nu der jeg træner volleyball har jeg det lidt besværligt at ånde, når jeg træner. Jeg har fået astma medicin fra lægen men tror ikke det virker. Hvad skal jeg lave eller kan det være at jeg er i dårlig form?

Kommentarer

Hej
Jeg har selv det samen problem, jeg er nemlig tidligere svømmer. Jeg fik selv konstateret astma, men det viste jeg ikke at være det. Mit problem er at min luftrør trækker sig sammen så jeg ikke kan få luft ud eller ind. Her troede lægerne også det var astma.

Jeg blev lært at man skulle lægge sig ned på ryggen, men armene over hovedet og trække vejret helt ned i maven, jeg gør det hver gang og det hjælp mig virkelig meget.

480

Tusind takk for dit svar. Kommer til at prøve det til næste træning;)

465

Måske skal du have noget andet medicin. Der er meget forskelligt astmamedicin og det virker forskelligt. Spørg din læge. Kan også bare være du skal vende dig til en ny sport. Volleyball er meget mere eksplosiv sport, så det er klart du hurtig kan miste vejret.

450

Takk, men jeg tror ikke jeg kommer til at vende mig til en anden sport, fordi jeg har det sjovt samen med mine venner. Tror jeg spørger lægen om noget andet medicin eller om det kan være noget andet.

418

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program