Ked af det

brevkassespørgsmål

Ked af det

brevkassespørgsmål af
Andreas
9 år
Oprettet 6 år 4 måneder siden

Hej jeg hor i plej. Jeg savner min mor heletiden og vågner om natten og græder og kan næsten ikke stoppe og kommer ind og sover ved mine plejeforældre jeg bliver hurtig vred og kaste lektier på gulv min lære skælde mig ikke ud hun tager mig med ud for døren og snakker og trøster Min sagsbehandler har været i klassen og vil ha jeg sidder alene ved er bord op foran så min lære har kontAnkt til mig har heletiden ondt i maven og græder og jeg vil bare bliv hjemme alene

Svar: 

Kære du

Mange børn synes ligesom dig, at det kan være lidt svært at bo hos en plejefamilie. Selvom man måske ikke havde det helt godt hos sin mor, savner man hende stadig. Det er derfor helt naturligt, at du savner din mor, bliver ked af det om aftenen, og hurtigt bliver vred. At være ked af det og vred kan også betyde, at man nemt får ondt i maven. Det gør det svært at tage i skole, men i skolen kan du lære noget og få venner, og det kan måske hjælpe dig med at få det bedre.

Det lyder til, at du har en god plejefamilie og en lærer, der gerne vil hjælpe dig, selvom du har det hårdt lige nu. Det er rigtig godt. Du kan måske prøve at snakke med dem, og evt. din sagsbehandler, om hvordan du har det. Så vil de bedre kunne hjælpe dig. Du kan måske vise dem det brev, du har skrevet til os, hvis det er lidt svært at skulle sige det til dem.

Venligst

Luna

Lunas billede
Luna fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program