fuck

forumspørgsmål

fuck

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 6 år 5 måneder siden

overvejer at begå selvmord, hader mit liv, finder aldrig kærligheden, fucker altid alting op, og der er ingen der kan lide mig, de er alle sammen falske, og hvorfor kan jeg ikke få hvad jeg vil have, alle de drenge jeg vil have vil ikke have mig, aldrig, jeg finder aldrig kærligheden, de synes alle jeg er klam.. hvad gør jeg?

Kommentarer

Du føler alting er imod dig lige nu. Husk at det er lige nu. Du siger du aldrig finder kærligheden. Hvordan kan du vide det. Du er 15 år og du kommer til at finde masser af kærlighed. Da jeg var på din alder føltes alting også umuligt. Intet ville ændre sig. Alting var lort og jeg kunne lige så godt give op. Men det er ikke ægte. Det føles bare sådan.

Jeg er igang med en uddannelse i dag. Jeg har ikke en kæreste lige nu, men jeg har haft en kæreste. Jeg levede flere år med selvmordstanker og selvhad. Jeg så ikke noget formål med at fortsætte. Jeg troede ikke på når de sagde at jeg kunne blive glad, men alligevel er jeg her nu. Jeg er glad. Jeg har et godt liv og når ting er noget lort. For det er de stadigvæk nogle gange. Så ved jeg det bliver bedre igen.

Jeg forsøgte selvmord to gange, men fejlede. Det fik mig til at hade mig selv endnu mere. Men i dag er jeg lykkelig over at jeg fejlede.

Ja, alting er noget lort. Og alting føles håbløst og ligegyldigt. Men det er kun lige nu. Jeg kunne og du kan også. Jeg vil slet ikke ind på alle de ting jeg gjorde ved mig selv, for er ikke interesseret i at trigge nogen der læser med. Men jeg ved hvor langt ude jeg var. Hvor sort alting var og hvor meget jeg ønskede at dø. I dag elsker jeg livet. Også når det gør ondt nogle gange.

Det du føler lige nu er kun et øjeblik. Jeg ved at det føles som om det umuligt kan blive bedre. For sådan følte jeg det også. Alligevel er jeg stadigvæk og alligevel er jeg glad i dag. Jeg har håb for min fremtid. Jeg ved at der kommer perioder med svære ting. Men nu ved jeg også at de går over igen. Og at der er lige så mange perioder med fantastiske ting. Og det nægter jeg at gå glip af Hvis jeg kan så kan du også.

Kærlig hilsen
Pigen på 19

681

du behøver ikke have kærligheden for at have lykke jeg er 17 og har først lige fundet kærligheden den nu kender folk på 40 der ikke har fundet kærligheden osv men vi er alle stadig lykkelige vi finder en ting der gør os glad noget vi kan lide at lave jeg har selv gået 2 - 3 år uden venner uden noget følte ikke jeg havde nogen der kunne hjælpe mig men fandt lykken på en anden måde fandt noget jeg syntes er fedt at lave noget jeg godt kan lide at lave det var noget jeg blev lykkelig af og du er 15 du har stadig så mange år at leve i du skal nok finde den der står en super sød charmerene fyr der ude og venter på dig du skal bare vente på et tidspunkt er han der den fyr jeg lige har fundet ham fandt jeg uden at søge alle de gange jeg har søgt kærligheden er det altid blevet noget lort men har fundet den vil at han pluslig en dag bare var der :)

670

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program