sex

brevkassespørgsmål

sex

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 6 år 6 måneder siden

Hej. Jeg er en pige på 16 år, snart 17 år. Jeg er stadig jomfru, og vil rigtigt gerne prøve sex pga nysgerrighed (føler mig også klar til det). Men jeg har ingen kæreste, har heller ikke lyst til at have en kæreste, da jeg slet ikke er klar til at binde mig. Jeg kan jo ikke bare gå hen til en eller anden dreng, og sige direkte "hej, skal vi knalde?", men tænkte på om jeg kunne gøre det med en fra min efterskole? Men ved ikke hvordan jeg ligesom skal ligge op til sex, hvis du forstår hvad jeg mener?

Svar: 

Hej med dig :)

Sex er også spændende og jeg kan godt forstå din nysgerrighed. Man hører andre snakke om det, ser det i film og man kan mærke lysten i kroppen, men hvad er det for noget og hvordan føles det for dig. 

Mitbedste råd til dig er at prøve at tage den lidt med ro selvom du har stor lyst til at prøve lige nu :) Forstået på den måde at din første gang sex bliver bedst for dig (og for fyren) hvis det er med en fyr du er tryg ved, som kender dig og som du kan tale åbent med så der ikke kommer til at ske noget du ikke har lyst til og du kan fortælle ham hvad der føles rart. Mange fortryder deres første gang, hvis det bare bliver noget der skulle 'overståes'. 

Måske du i stedet kan prøve at undersøge og udforske din egen krop? Hvad føles rart for dig - hvordan reagerer din krop?

Du skal nok nå at opleve en masse lækker sex, bare vent ;)

De bedste hilsner

/ Trine

Trines billede
Trine fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program