Folk, der skriver komplet irrelevante kommentarer

forumspørgsmål

Folk, der skriver komplet irrelevante kommentarer

forumspørgsmål af
Mads
17 år
Oprettet 6 år 9 måneder siden

Hej.

Hvad skal man gøre, når folk skriver komplet irrelevante kommentarer, og bare skriver for at skrive noget, hvor de ikke engang forstår, hvad der er skrevet?

Det er også besværligt, at ens kommentarer skal være næsten "pinligt" konkrete, før folk forstår det og dropper at skrive noget der er meningsløst og komplet irrelevant.

Det ser ud til at være sådan nogle typer, som tror de ved alt, har et stort ego og meget lidt empati eller forståelse for andre mennesker.
De forsøger groft at manipulere, og går rent fysisk efter at skade andre.

Jeg tænker også det er sjældent sådanne kommentarer får ret mange likes.

De er også forholdsvis lette at ramme, fordi de hurtigt indser, at ingen får noget ud af sådanne kommentarer, hvis jeg pænt kommer med fakta og f.eks. spørg dem om, hvad de prøver på, og ikke reagere på det egentlig destruktive indhold.

Kommentarer

Jeg har tænkt over det, og det er påfaldende, at disse personer næsten altid viser sig at være påvirket af stoffer eller tilhøre en gruppe, som anvender stoffer og rusmidler.

Så giver det mening igen. Folk er kun destruktive, hvis de mangler information/informativ tilpasning i forhold til fysiske krav og presses. Forgiftning ødelægger informativ tilpasning.

553

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program