Om pludselig at vælte fra det hele

blogindlæg

Om pludselig at vælte fra det hele

Skrevet af
MikkelL
Oprettet 6 år 10 måneder siden

Kære cyber-læsere.

Det er nu efterhånden ved at være en rum tiden siden, at jeg bloggede sidst. I mellem tiden er der sket en del i mit liv. 

Jeg startede jo, som en del af min uddannelse til social- og sundhedsassistent, min anden praktik på et plejecenter i februar - praktikken er opdelt i to perioder, med 7 uger på skole imellem og i mandags skulle jeg tilbage til anden omgang af min praktik på plejecentret. Den første del af praktikken i foråret, havde jeg rigtig svært ved at være på stedet grundet nogle forskellige ting og jeg følte mig ikke godt tilpas.

 

I sidste uge havde jeg inden praktik igen, ferie og havde sammen med en veninde booket en lækker rejse til Alicante i sydspanien, som jeg gerne besøger 2-3 gange om året, det er simpelthen mit ynglings feriested, for at slappe af oven på skoleperioden som havde været krævende, men også gået rigtig godt. I søndags var vi så på vej hjem fra Spanien, efter en kanon uge med sol og max hygge og jeg skulle starte i praktik, mandag morgen igen på plejecentret. Igennem ugen i Spanien havde jeg tænkte meget på, snart at skulle tilbage på stedet. Pludselig i lufthavnen får jeg det rigtig dårligt, med voldsom kvalme, træthed, sortnede for mine øjne og svimmelhed - drak en masse vand så jeg kunne overskue flyveturen på 3 timer hjem, natten til mandag sover jeg kun 3 timer. 

Under skoleperioden, var det super rart med et afbræk fra praktikken, men jeg har også gået med nogle rigtig svære tanker om at skulle tilbage, jeg havde det svært med stress symptomer gennem flere uger og bookede så en tid ved min egen læge, til direkte når jeg kom retur fra ferie i mandags. 

Jeg havde en lægetid om eftermiddagen og valgte så at tage ud på praktikpladsen og være der indtil da - de timer jeg var der inden lægen, følte jeg konstant jeg skulle kaste op, kunne ikke fokusere eller tælle, jeg kunne slet ikke være nærværende eller rumme de ældres behov, jeg havde det simpelthen så dårligt og var mindst otte gange, ved at tude-brøle - jeg var fuldstændig oprevet og så langt væk fra jordens fundament. 

På vej op til lægen i mandags, hamrede mit hjerte på fulde drøn, jeg svedte voldsomt og pludselig havde jeg fuldstændig glemt hvordan jeg faktisk kørte bil, jeg blev så bange, da jeg jo selvfølgelig har kørekort og kørt bil i to år, men jeg havde fuldstændig glemt hvordan man gjorde. 

Hos lægen blev jeg langtidssygemeldt omgående, med diagnosen stress og skal nu gå hjemme mindst tre uger - eller i hvertfald til der har været en uddannelsesamtale, hvor der skal drøftes min videre færden på uddannelsen og hvordan den sidste del af praktikken skal forløbe og om jeg skal tilbage på stedet igen. 

Der har virkelig den seneste tid været knald på, med uddannelsen, både med skole og rigtig mange opgaver og projekt - jeg er udemærket godt klar over, at jeg har presset mig selv rigtig meget og følt mig stresset de seneste måneder, men der kunne jeg virkelig se i mandags hvordan jeg på rekord tid, bare var helt ved siden af mig selv, og hvor dårligt jeg på et døgn fik det og hvor voldsomt min krop reagerede. 

NU, er jeg hjemme og skal finde mig selv igen. Jeg har følt rigtig meget, at jeg ikke rigtig kendte mig selv længere, jeg kendte ikke min egen krop og hvad Mikkel stod inde for og ønskede.

Lige nu ved jeg som det eneste, at jeg hedder Mikkel - jeg ved ikke i øjeblikket helt, hvem Mikkel egentlig er, hvad han står inde for og hvad han vil finde sig i - jeg har brug for at lære at det er okay, at have det som jeg har det og Mikkel skal lære at sige til og fra og mærke efter hans krop. 

Jeg skal de næste uger, igennem en kæmpe proces med min krop - jeg skal lære Mikkel at kende igen og lære hvad jeg kan acceptere og ikke acceptere og vide hvem jeg er.

Det er en svær periode, men jeg ved med sikkerhed, at denne sygemeldingsperiode kommer til at være en periode, hvor jeg kommer til at lære aller mest om mig selv, formentlig. 

Tak for at jeg måtte dele denne oplevelse med jer - nu ville jeg gå igang med at arbejde med det hele og forhåbentlig om en rum tid komme ud på den anden side og vide hvem Mikkel er og forhåbentlig en hel ny side. 

Rigtig god weekend og en masse kram til folket.

 

Mikkel. <3 

 

 

 

 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program