Er jeg underlig?

forumspørgsmål

Er jeg underlig?

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 6 år 10 måneder siden

Hej
Jeg er en pige på 14 der føler mig underlig og anderledes. Jeg er besat af sperm. Jeg elsker at se fyre sperme på video og jeg elsker at få min kæreste til at komme. Det er både smagen af sperm men også følelsen af det. Er jeg underlig? Er der andre der har Det som mig?

Kommentarer

Det er helt normalt, vi har alle forskellige præferencer og forskellige ting vi syndes er spændene, min egen kæreste hun slikker det altid frådigt af mig, så nej du er ikke underlig, ej heller den eneste ;)

612

Jeg tror det er meget normalt. Jeg har det på samme måde og jeg tror det er fordi vi vil bekræftes. Jg bruger meget at lægge billeder af mig selv på nettet og så får jeg sendt billeder tilbage af fyre der har spermet på dem. Det kaldes tributes på reddit.

551

Du kan være helt rolig, vi er mange piger der kan lide at se det. Jeg har siden jeg var 12 år, nu er jeg 17 en gang om ugen kommet hos en ældre mand for har snakket med ham. Han er altid helt nøgen fra top til tå, jeg har aldrig været nøgen for ham. Mens vi sidder og snakker kan jeg se alt, hans krop, hans pik og nosser og det er sjovt især hvis han spiller pik mens jeg ser på det og hans sperm ryger ud på maven af ham.

62

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program