Forelsket

forumspørgsmål

Forelsket

forumspørgsmål af
P.a
12 år
Oprettet 6 år 11 måneder siden

Hjælp mig jeg er mega forelsket i en pige fra klassen men ved ikke om hun kan li mig på den måde. Jeg drømmer om hende og ville bare ønske at være sammen med hende. Men problemet er at jeg er alt for nervøs til at spørge for jeg er bange for at blive afvist og hvis jeg bliver det vil det være meget akavet og jeg vil bryde sammen. Og jeg ved ikke hvor jeg skal starte om vi bare skal gå en tur og snakke eller et eller andet. Men så tænker jeg så at hvis jeg spørger om vi skal gå en tur eller tag hjem til en af os så tror jeg bare hun vil regne den ud kh p.a

Kommentarer

Ved ikke hvad jeg skal gøre

687

spørg om hun kan lide dig og vær ligeglad med vis hun ikke kan lide dig der er flere pæne piger i verden

724

Måske kan du prøve at skrive en besked til hende, hvis du har hendes nummer eller på Facebook? Bare start med et "Hej, hvad så? Hvad laver du?" Og tag den derfra? Hvis ikke du har hendes nummer, så prøv at tilbring lidt mere tid med hende oppe i skole, og snak med hende, mens der er andre til stede, så kan du måske fornemme om hun kan lide dig, uden at det bliver akavet.

812

Øhh den er svær. Jeg har det nøjagtigt på samme måde! Du kunne starte med at være lidt i nærheden af hende så hun kan se hvem du er? På den måde kan du starte med at være "venner" med hende?

702

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program