Kedelig sex

forumspørgsmål

Kedelig sex

forumspørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 7 år 4 uger siden

Jeg har været sammen med min kæreste i 2,5 år og har været seksuelt aktiv i 2 år.
jeg kan rigtig godt lide sex men min kæreste er faktisk ret tit kedelig at have sex med (nogle gange er det rigtig godt og det er jeg glad for). grunden til jeg syntes det er kedeligt er at han er bange for at vi bliver hørt så han tør knap nok bevæge sig og tysser på mig når jeg ikke engang siger noget (når vi er alene hjemme er jeg tyben der larmer rigtig meget under sex men kan altså godt finde ud af at tie stille!)
Jeg sagde at jeg glædede mig til at vi flyttede hjemmefra så vi kunne være alene hele tiden men så sagde han bare at vi ligesom ville have naboer i vores lejlighed og så kunne vi jo ikke have højlydt sex, det gjorde mig jo super trist fordi jeg sådan savner at se ham slå sig løs og ikke bare være en bange mus...
hvad kan jeg gøre for at få ham til at slappe af så vores sex kan blive sjov igen?

Kommentarer

Hej du :)
Jeg kender godt det med at det bliver lidt kedeligt, når man er bange for at blive hørt. Sådan har det også været et par gange med mig og min kæreste. Han har altid set sig selv om meget "vanilla", hvilket også har gjort at larm osv. ikke lige var noget for ham.

Nu, 1 år + lidt, senere elsker han larm og er blevet mere tryg ved sex, så det hele ikke behøver at være vanilje hele tiden.
Noget vi begge synes er vildt lækkert, når man ikke skal larme er, at holde hinanden for munden, sutte på hinandens fingre o.l. I kan også prøve at binde stof om munden på dig/jer begge, alt efter hvad der tænder jer mest.
Det kan måske også få ham til at slappe lidt af, at vide at du ikke kan larme, selv hvis du ville ;P

871

Bare lad ham slå sig løs. Ind og ud, på siden, bagfra og forfra. Han kan holde dig for munden, så er det også lidt mere kinky;)

256

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program