Forelsket

brevkassespørgsmål

Forelsket

brevkassespørgsmål af
Emil
13 år
Oprettet 7 år 2 uger siden

Hej

Jeg er mega forelsket i en men jeg har kæreste. Hvad skal jeg gøre?? 

Hilsen Emil

PS svar hurtigt. 

Svar: 

Hej Emil

Hvis du er forelsket i en anden end din kæreste, så synes jeg at du skal prøve at tænke grundigt over hvorfor du bliver i det forhold du er i. Måske vil det være bedre for jer begge to hvis du slår op med hende? Det er i hvert fald ikke fair overfor din kæreste at du går rundt med følelser for en anden, mens I er kærester. Det kan være svært at tage beslutningen om at man ikke ønsker at være kærester mere, men det lyder til at dine følelser har ændret sig. Da I blev kærester, tænker jeg at du var forelsket i hende, men nu har dine følelser ændret sig, og du er blevet forelsket i en anden, så derfor giver det ikke mening at være kærester mere. 

For at et forhold skal fungere, er det vigtigt at man er ærlige overfor hinanden og viser hinanden respekt. Den største respekt du kan vise din kæreste lige nu, er ved at være ærlig over for hende og give slip på hende. Det betyder nok at hun vil blive ked af det, men det er bedre end at du "lader som om" at du er glad for hende, når du i virkeligheden er forelsket i en anden.

Så kan du bagefter tænke over om du skal sige noget til hende som du er forelsket i. Hvis du vælger at sige noget, så kan det godt være at du skal vente en måneds tid inden du siger noget. Sådan at din nuværende kæreste ikke bliver sur.

Jeg håber du kan bruge mit svar, og ellers er du velkommen til at skrive igen eller besøge vores chat. 

Venlig Hilsen

Signe

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program