Fortryder sex med min bedste ven..!

forumspørgsmål

Fortryder sex med min bedste ven..!

forumspørgsmål af
Anonym321
14 år
Oprettet 7 år 1 måned siden

Hej, jeg kan lige så godt bare skrive det som det er.
Her fra et par uger siden, var jeg sammen med min bedste ven (som jeg er tit er), vi var alene hjemme hos ham, og så lidt film osv, som vi plejer. Senere på aftenen begyndte vi at drikke lidt (følte mig overhovedet ikke presset, da vi har drukket sammen mange gange før), og det endte med, at vi blev ret stive.
Efter noget tid blev vi trætte, og gik ned på hans værelse, hvor vi lå i hans seng. Pludselig begyndte han at kysse mig, og jeg kyssede ham tilbage. Vi begyndte så at tage tøjet af hinanden, og så lå vi nøgne sammen i hans seng, og han tog mig forskellige steder på min krop. Det endte med, at vi havde sex.
..Nu fortryder jeg det så virkelig meget, da vi altid har været enige om bare at være venner, og vi har snakket efterfølgende om, at vi ikke skulle have gjort det, og er begge i tvivl om, havd vi skal gøre, for at komme videre efter det.

Kommentarer

Jeg har før kysset nogle af mine venner hvor jeg har fortrudt det. Men sket er sket og man kan lige så godt lade være med at fortryde ting som er sket. I kan lade som om det aldrig er sket og så aldrig nævne det igen, være ligeglade og ikke tænke på det eller tage det som en oplevelse og sigedet til hinanden at det ikke skal ske igen.

523

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program