Glans

brevkassespørgsmål

Glans

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 7 år 1 måned siden

Hej jeg er en dreng på 12 år.

er det normalt at hvis jeg rører på min glans gør det ret ondt?

Svar: 

Hej Dreng 12 år.

Mange tak for dit spørgsmål, jeg ved det godt kan være svært at snakke om intime ting nogen gange, specielt i din alder, men det er rigtig vigtigt at man er opmærksom på sin krop og de signaler den sender. Så rigtig godt at du skriver ind :)

Du har dog ikke givet så meget information i dit spørgsmål, og det kan derfor være svært for mig at svare fuldt ud på dit spørgsmål. Som udgangspunkt er svaret, nej, det er ikke meningen at det skal gøre ondt når du røre ved din penis eller glans. Man er ekstra følsom på hovedet på penis, men det er ikke normalt at det skal gøre ondt der. Der kan være rigtig mange årsager til at det gør ondt, og jeg synes der er vigtigt at hvis det fortsætter sådan, at du så opsøger din læge og får det undersøgt. Det er altid godt at tjekke sin penis for om den ser anderledes ud end den plejer, har den fx fået et mærkeligt udslæt eller knopper, ser sæden eller dit tis anderledes ud end det plejer. Så er det selvfølgelig også altid vigtigt at man søger for at få vasket penis godt, dvs trækker forhuden tilbage og får vasket rundt om glans så der ikke samler sig skidt der.

Så konklusionen er, at det ikke er meningen at du skal have ondt når du røre ved glans, og jeg derfor vil anbefale dig at få en tid hos din læge så det kan blive undersøgt.

Jeg håber mit svar hjalp dig :)

Mvh Læge Julie 

JulieBs billede
Julie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program