Kan man onanere anderledes?

brevkassespørgsmål

Kan man onanere anderledes?

brevkassespørgsmål af
Sanne
13 år
Oprettet 7 år 1 måned siden

Kan man onanere anderleds end at tage to fingre op?

hilsen den forvirrede pige

Svar: 

Hej med dig

Det korte svar på dit spørgsmål er JA, der er mange forskellige måder at onanere på. Det handler om at finde ud af hvad du bedst kan lide gennem lidt eksperimenteren. Nogle onanerer meget, nogle aldrig og mange en gang i mellem. Samtidig er vi er alle forskellige og det, som virker for dig, virker måske ikke for en anden. Så det handler også lidt om at have tålmodighed og prøve sig frem for at finde ud af, hvad du kan lide. Som pige er det meget normalt at stimulere klitoris og/eller områder omkring.

Klitoris sidder lige der, hvor kønslæberne mødes. Klitoris er en lille knop på størrelse med en ært, som er rigtig følsom. Du kan stimulere klitoris på forskellige måder. Det kan du bl.a. gøre ved at gnubbe dig op og ned af en pude, eller gnubbe en eller to fingre mod klitoris. Nogle gnubber op og ned eller fra side til side. Måske er det en blanding eller en af vejene, som du synes er rarest. Du kan også justere intensiteten - om du gør det hårdt eller blødt, stille og roligt eller hurtigere.

Klitoris kan du også stimulere med bruseren i badet. Ved at skrue op for bruseren og lade vandet sprøjte ind på klitoris, mens du holder brusehovedet i den retning kan det stimuere dig. Her er det igen retning og styrke du kan ændre for at finde det, der er rarest for dig. Hvis du er interesseret i at læse lidt mere om onani for piger, kan du bl.a. kigge på sexlinien her, som også skriver en del om onani for piger. Derudover er det "bare" at prøve sig frem og nyde det undervejs. 

De bedste hilsner Maria 

MariaFPs billede
Maria har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program