hjælp

brevkassespørgsmål

hjælp

brevkassespørgsmål af
sille
19 år
Oprettet 7 år 1 måned siden

i dag hade mig og min ven sex og han spugte om vi skule være kærester men jeg løb hvad skal jeg gøre

Svar: 

Hej Sille

Som jeg forstår dig så spurgte din ven, om I skulle være kærester lige efter I havde haft sex. Da han spurgte løb du væk, og du er nu i tvivl om hvad du skal gøre?
Jeg går ud fra at I begge to var enige om at have sex?

Nu ved jeg jo ikke hvorfor du løb. Måske var det fordi situationen blev lidt akavet og du blev i tvivl om hvad du egentlig følte og skulle sige? Nogle gange kan det godt være ret forvirrende og ikke mindst akavet, når man går fra at være venner til pludselig at blande sex, ind i forholdet. Måske var det derfor du løb væk?

Lige meget om du faktisk har lyst til at være kærester med din ven, eller om du slet ikke kan se jer som kærester tænker jeg det er vigtigt at du snakker med din ven. Du kan måske sige at du blev overrasket og usikker da han pludselig spurgte om I skulle være kærester, og derfor løb væk. 

Selv om I har haft sex, behøver det ikke betyde at I skal være kærester. Det er tydeligt at din ven ønsker at jeres forhold bliver til mere end et venskab. Jeg tænker du bliver nødt til at mærke efter hvad du ønsker af jeres forhold. Og så tage snakken med din ven, og se om I sammen kan finde ud af hvordan jeres forhold skal være fremover. 

Held og lykke med det. 
Bedste hilsner Niels-Christian

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program