Internet venner/veninder, hvor findes de?

forumspørgsmål

Internet venner/veninder, hvor findes de?

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 7 år 1 måned siden

Hej! Jeg kunne virkelig godt tænke at møde andre på nette, som gerne vil skrive med mig. Det lyder bare sygt hyggeligt, og en dejlig og anden måde at skabe veninder på. Kender i nogle gode steder, hvor man kan sådan kan finde en?

Kommentarer

Følger, vil også gerne

804

Jeg vil først advarre! jeg falder super let i fellen når det kommer til internet venner. mange er søde og rare men jeg har godt nok mødt overnaturligt mange med mørke selvordstanker og selvskade og det tager vildt hårdt på en at have en ven der bor så langt væk. nu er du så gammel at du er ældre end da jeg begyndte og derfor ved du også hvordan man skal blokere creepsne. overalt når du møder nye folk på nettet vil der være klamme fyre der vil se dig nøgen og det handler bare om at ignorere dem. dog har jeg altid haft en vis glæde med at lave sjov med sådanne typer ved at skrive mærkelige ting og have et lille grin, det jo internettet! der kan ingen stoppe en! men sådan er det ikke, du bliver nødt til at holde en form for anonymitet, fx fuldt navn og hvor du bor da jeg har fået voldtægtsetrulser der gjorde mig rigtig bange da jeg havde fortalt hvilken by jeg boede i.
nu til steder der kan benyttes:
Omegle - en af de steder med flest creeps, men man kan gå på siden uden kamera og man kan endda vælge danmark så man kan skrive dansk med dem, hvis de virker nice kan man snakke om enten at blive venner på skype eller en anden chat-platform

appen Moonit er også for at snakke med mennesker overalt i verdenen. det er sådan lidt semi tinder agtigt bortset fra at det ikke er alle der er ude efter at flirte men mange er der bare for at snakke.

så har jeg også fundet venner via andre sociale medier, fx. instagram hvor man kan møde mennesker med samme interesser som en selv og så skrive til dem og måske svarer de tilbage.

man kan finde venner overalt på internettet så længe man har modet :) men pas nu på jer selv!!! det er ikke altid lige sjovt

828

Jeg vil gerne være din internet ven❤️

317

jeg leder også efter et par internet venner..

162

Hejsa

Jeg tænker du bliver nød til at gardere dig imod nogle, som ikke kan være hvem de udgiver sig for. Dvs. at undlande fulde navn, adresse/by eller hvor du går i skole henne - i hvert fald indtil du lærer personen at kende. Du kan måske, hvis du vil møde personen, vælge et offentlig sted. Du kan stå et stykke derfra, og hvis der dukker en anden op end du havde forventet, kan du jo bare gå (brænde personen af). Din egen sikkerhed er bedre, især hvis det er en helt anden person, der dukker op som personen selv har beskrevet. 

Vh. anonym 

147

Hej jeg leder efter en ven/veninde at skrive med.

122

Hej Anonym 

vil gerne skrive med dig

105

skriv da gerne kedewr mig for sygt

120

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program