i tvivl

brevkassespørgsmål

i tvivl

brevkassespørgsmål af
gregory
16 år
Oprettet 7 år 2 måneder siden

hej det er fordi jeg har været gode venner med den her pige i 2 år og en dag i skolen skulle hun snakke med mig ude på toilettet og der tog hun min vokser ned og gav mig et handjob og bj efter det gik hun ind i klasses og lod som ingen ting var sket og lige siden har jeg ikke snakket med hende. jeg har løst til at være sammen med hende altså sex men jeg ved ikke om hun vil?? vi er begge 16

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstå, hvis du blev overrasket, da din veninde tog dig med ud på toilettet og gav dig et handjob og et blowjob. Og det må også føles lidt mærkeligt, at I ikke har snakket sammen siden, når I har været gode venner i lang tid inden, det skete. Men jeg tror, det er meget normalt, at der godt kan være en lidt akavet stemning efter sådan en oplevelse. I er jo vant til at være venner, men nu er der sket det her, som gør, at jeres venskab måske er blevet ændret. Og det kan godt være lidt svært at snakke om.

Selvom det kan være svært at snakke sammen efter det, der skete, tænker jeg dog, at det bedste, du kan gøre, er at tage kontakt til din veninde og snakke med hende. At snakke sammen er nok den bedste måde at få et klart svar. Du kan enten tage kontakt til hende ansigt-til-ansigt, men du kan også skrive en besked til hende, hvis det føles lettere. Du kan spørge hende ind til, hvad hun mente med det, hun gjorde. Om det betyder noget for hende, og om hun lægger noget i det, eller om det bare var for sjov. På den måde kan du måske også få en fornemmelse af, om hun gerne vil mere, for eksempel om hun gerne vil have sex med dig.

En anden mulighed er, at du selv prøver at tage initiativ til noget. Hvis I ses en dag, kunne du måske prøve at trække hende til side og give hende et kys. Her skal du selvfølgelig være opmærksom på hendes reaktion på det, og hvis hun afviser kysset, skal du acceptere det. Men hvis hun gengiver kysset, er det måske et tegn på, at hun også gerne vil mere med dig. Det kan godt være svært at læse en anden persons signaler, og derfor kan du også spørge hende, om det er ok for hende, at du kysser hende.
Du kan også tage initiativ til, at I skal ses ved for eksempel at invitere hende hjem til dig eller spørge, om I skal lave noget sammen. I starten kan det også bare være på et venskabeligt plan, så I lige kan mærke efter, hvor I har hinanden. Om I kun er venner, eller om der er stemning for mere end det. Igen kan det måske være svært at mærke, så derfor bliver I måske nødt til at snakke sammen om det på et eller andet tidspunkt.

Ellers tænker jeg, at du skal prøve at tænke tilbage på jeres venskab. Har I altid kun været venner, eller har der været nogle tegn på, at I har været mere end bare venner? Har I kysset tidligere, eller har hun måske sagt eller gjort nogle ting, som var mere end bare venskabelige? Det kan måske også være tegn på, at hun gerne vil være sammen med dig seksuelt.

Jeg håber, du kan bruge mit svar, og at I får snakket sammen om det hele.

Mange hilsner fra Ditte

Dittes billede
Ditte har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program